AliExpress: 5 handige en vreemde gadgets voor bij je tv

Op AliExpress staan bijzonder vreemde en soms ook bijzonder handige gadgets. Ze hebben vaak ook een bijna onmogelijk kleine prijs. Er worden veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers. Daardoor is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dit zijn 5 gadgets die je tv-kijkervaring nog beter maken. Of juist niet.

AliExpress topper: Xiaomi Mi 4K AI Smart TV

Heb je geen tv? Dan kun je op AliExpress kiezen uit een groot aantal tv’s, waarvan de Xiaomi tv’s toch echt de beste zijn. Dit slimme 4K exemplaar is daar een goed voorbeeld van. Let echter wel op dat je niet per ongeluk de Russische versie bestelt, want dan kun je beter alvast beginnen met een paar Russische lessen.

Xiaomi Mi 4K tv
Xiaomi 4K AI Smart TV (Afbeelding: AliExpress)

216,41 euro

LED-strip voor achter de tv

Alsof een tv nog niet genoeg licht geeft raadt Ali aan deze LED-strip achter de tv te plakken. Voor wat extra licht en sfeer. En zodat je ogen minder vermoeid worden, tenminste, dat is wat Ali ons probeert wijs te maken. De voor- en na-foto hieronder demonstreert wat dat beetje extra licht doet. Ben je verkocht? Dan weet je waar je terecht kunt voor dit simpele staaltje techniek.

LED-strip AliExpress
LED-strip voor achter de tv (Afbeelding: AliExpress)

Vanaf 0,01 euro

Xiaomi Wanbo mini projector

Wie een tv lelijk vindt (even serieus, zijn er mensen die een tv niet lelijk vinden?) kan een projector gebruiken. Die projecteert iedere film bioscoopwaardig op je muur. Al moet je daarvoor wel ergens in huis een witte muur vrij hebben. Deze kleine projector van Xiaomi heeft echter geen wifi wat ons niet verbaast voor deze prijs.

Xiaomi projector
Xiaomi projector (Afbeelding: AliExpress)

95,99 euro

Universele mini tv afstandsbediening

Is de afstandsbediening weer eens kwijt? Dan wou je dat je deze kleine vreemde afstandsbediening aan je sleutelbos had bungelen. Met deze sleutelhanger heb je namelijk altijd een afstandsbediening op zak. Dat is ook handig wanneer je je verveelt en je de buren wilt lastigvallen door stiekem hun zenders te switchen.

AliExpress mini afstandsbediening
Mini-afstandsbediening aan een sleutelhanger (Afbeelding: AliExpress)

1,39 euro

Typisch AliExpress: elektrische deken voor op de bank

Bij een echt relaxte avond bankhangen hoort op zijn minst een dekentje. In het beste geval heb je een volledige Snuggie of een elektrisch dekentje als deze om je heen. Dit elektrische dekentje is eigenlijk een soort cape die je lekker warm houdt, zelfs wanneer je op staat om de popcorn erbij te pakken.

elektrische deken AliExpress
Elektrisch dekentje (Afbeelding: AliExpress)

12,67 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 handige en vreemde gadgets voor bij je tv
Sluiten