Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 4 apr 2021
Leestijd: 3 minuten

5 typische AliExpress gadgets die de tuin lenteklaar maken

AliExpress staat bekend om zijn goedkope producten maar is zeker net zo bekend om zijn vreemde gadgets. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 gadgets uitgezocht voor wie zijn tuin alvast klaar wil maken voor langere en warmere avonden.

Baseus muggenlamp

Het warme(re) weer brengt helaas niet alleen vrolijkheid met zich mee. Het ontketent ook alle muggen die je deze lente en zomer komen lastigvallen. Dit anti-muggen apparaat, noem het een lamp of ventilator, lost dit probleem voor je op. Hij trekt muggen aan met blauwe lichtgolven, zuigt ze vervolgens naar binnen middels een soort omgekeerde ventilator en bewaart ze vervolgens in de mosquito storage box waar ze kunnen wegrotten.

baseus anti mug AliExpress
Baseus anti-muggen lamp (Afbeelding: AliExpress)

15,96 euro

Robotgrasmaaier

Grasmaaien? Daar heb jij toch helemaal geen tijd voor (lees: zin in)? Op AliExpress kwamen we voor jou deze Devvis robotgrasmaaier tegen. Het apparaat kost wat, maar dan heb je ook wat. Al is het natuurlijk maar de vraag of je een dergelijk apparaat van Ali kunt vertrouwen. Misschien is het toch een beter idee om hetzelfde geld aan een tuinman uit te geven als je echt te lui bent om zelf een halfuurtje gras te maaien.

robot grasmaaier AliExpress
Robotgrasmaaier (Afbeelding: AliExpress)

498,17 euro

AliExpress topper: waterdichte Bluetooth speaker van Anker

Is het gras gemaaid (door jezelf of door een robotgrasmaaier) en zijn alle muggen rondom je terras verwijderd door de Baseus muggenval? Zet dan je favoriete playlist op en geniet van een lekkere lenteavond. Deze Anker speaker is krachtig, waterdicht en een prima keuze voor een tuinfeestje voor twee.

Anker Soundcore Motion +
Anker Soundcore Motion+ Bluetooth speaker (Afbeelidng: AliExpress)

86,06 euro

Lamp voor onder de parasol & Bluetooth speaker in-een

We kwamen op Ali, als alternatief op de bovengenoemde speaker, deze lamp tegen voor onder de parasol. De lamp functioneert namelijk ook als Bluetooth speaker. Het geluid zal zeker niet zo helder zijn als dat uit Anker’s Bluetooth Soundcore Motion+ speaker maar het licht brandt wel lekker helder. Dat is wel zo handig wanneer je aan het eten bent of een potje kaarten speelt.

Bluetooth lamp speaker tuin
Bluetooth lamp en speaker in-één (Afbeelding: AliExpress)

21,36 euro

Typisch AliExpress: LED-schommel/hangmat

Een beetje hangen in de tuin tijdens een lenteavond of zonnige lentedag is puur genieten. Echt relaxt hangen in deze hangmat is er niet bij, maar het is wel een opvallend item in je tuin die de buren van vijf huizen verderop waarschijnlijk ook nog kunnen zien stralen. De hangmat/schommel heeft ingebouwd LED-licht waardoor je er lekker hyper op kunt schommelen of niet zo ontspannen in kunt liggen. Dit klinkt misschien niet heel aantrekkelijk maar we kunnen het helaas niet veel beter maken.

LED-schommel AliExpress
LED-schommel/hangmat (Afbeelding: AliExpress)

494,24 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!