AliExpress: 5 opvallende ventilatoren voor de nodige verkoeling

Op AliExpress staan bijzonder vreemde maar soms ook bijzonder handige gadgets. En dat meestal voor een bijzonder en bijna onmogelijk kleine prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is alleen niet altijd makkelijk gezien het grote aantal producten en verkopers op de website. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 gadgets die wat verfrissing bieden voor je op een rij gezet.

Xiaomi draagbare ventilator

Deze ventilator van Xiaomi is vermomd als hoofdtelefoon. Alleen komt er uit de ‘oordoppen’ geen muziek maar een lekker briesje. De ventilator heeft drie verschillende standen en ruisonderdrukking. Het is te hopen dat dit laatste goed werkt aangezien de ventilatoren vlak onder je oren hangen.

Xiaomi ventilator nek
Xiaomi VH Fan (Afbeelding: AliExpress)

13,43 euro

AliExpress ventilator als ketting

De tweede ventilator in dit rijtje kun je ook om je nek hangen. En deze niet als een hoofdtelefoon, maar als een soort ketting. Als je hem niet fashionable genoeg vindt denk dan nog een keer na of je een super bezweet hoofd wel fashionable vindt. De batterij van dit apparaatje gaat zes uur mee en kun je opladen via een bijgeleverde USB-kabel.

AliExpress ventilator nek USB
Hands free ventilator (Afbeelding: AliExpress)

10,65 euro

Xiaomi ventilator

Xiaomi heeft niet een maar meerdere ventilatoren in het assortiment. Dit exemplaar heeft wat weg van een föhn. Hij blaast alleen geen warme maar koude lucht. Al kun je hem waarschijnlijk ook prima gebruiken om je haar mee te drogen. De ventilator heeft geen roterende bladen waardoor hij volgens Ali ook ‘kindvriendelijk’ is. Het is een kleine gadget die makkelijk in je tas past en draadloos te gebruiken is.

ventilator Xiaomi AliExpress
Handzame ventilator (Afbeelding: AliExpress)

11,47

Nog een (staande) Xiaomi ventilator: Xiaomi Mijia Dc

Ben je bang dat deze kleine apparaten je de warme dagen niet door helpen? Ga dan voor het grovere geschut zoals de Xiaomi Mijia Dc staande ventilator. De ventilator werkt met de Mi Thuis-app die je in de Google Play Store of App Store kunt downloaden. Via de app kun je verschillende instellingen aanpassen en het frisse briesje zo ver personaliseren als je zelf wilt.

Staande ventilator Xiaomi Mijia Dc
Xiaomi Mijia Dc (Afbeelding: AliExpress)

60,39 euro

AliExpress topper: Bodywarmer met ventilator

Wie het super heet heeft kan ook deze bodywarmer aantrekken. Dat klinkt inderdaad niet heel logisch, maar deze bodywarmer heeft ingebouwde ventilatoren die koele lucht op je rug blazen. Daarna loop je als een soort Michelin-mannetje rond. Een goed verkoelde, dat dan weer wel. Het lijkt ons toch echt logischer om wat kleding uit te trekken als je het snikheet hebt.

Bodywarmer ventilator AliExpress
Bodywarmer met ventilator (Afbeelding: AliExpress)

30,70 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 opvallende ventilatoren voor de nodige verkoeling
Sluiten