AliExpress: 5 (on)handige kledingstukken met ingebouwde verwarming

Op AliExpress staan bijzonder vreemde en soms ook bijzonder handige gadgets. Ze hebben vaak ook een bijna onmogelijk kleine prijs. Er worden veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers. Daardoor is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 gadgets uitgezocht die je de koude winterdagen door helpen.

Winterjas met verwarming

Het lijkt op deze afbeelding alsof de jas (en de rest van de outfit) in brand staat. Iemand is iets te enthousiast geweest met de photoshop. Wat de foto eigenlijk moet laten zien is dat deze jas extra warm is dankzij een paar ingebouwde verwarmingselementen. Die kun je opladen via een USB-kabel zodat je nooit kou hoeft te lijden met dit jasje aan.

AliExpress verwarmde jas
Verwarmde jas (Afbeelding: AliExpress)

19,40 euro

AliExpress topper: Verwarmd lang ondergoed

Alsof lang ondergoed nog niet warm genoeg is heeft deze set ingebouwde verwarmingselementen. Die kun je instellen van 30 tot 50 graden. We kunnen ons voorstellen dat de vlammen er inderdaad uit slaan wanneer hij 50 graden warm is. Het dragen van dit ondergoed is duidelijk op eigen risico.

verwarmd ondergoed
Verwarmd lang ondergoed (Afbeelding: AliExpress)

21,45 euro

Oplaadbare verwarmde inlegzolen

Je hoeft nooit meer last te hebben van koude voeten met deze inlegzolen in je schoen. Niet als het bovenstaande verwarde inlegzooltje in je schoen zit. Tenminste, als je je voet nog in je schoen durft te steken. Ook dit verwarmde kledingstuk behaalt namelijk een temperatuur van 50 graden. Onze voeten zijn al gesmolten bij de gedachte aan deze temperatuur. Zie jij dit wel zitten? Bind dan de elektronische enkelband om je enkel en genieten maar.

verwarmde inlegzool AliExpress
Verwarmde inlegzool (Afbeelding: AliExpress)

13,77 euro

Handschoenen met verwarming

De gemiddelde handschoen houdt je handen prima warm. Tenminste, als het niet te koud is. Wanneer het vriest en je een stukje moet fietsen laten je HEMA-handschoenen je al snel in de steek. Geen zin om een paar honderd euro uit te geven bij de buitensportwinkel aan serieus goede handschoenen? Misschien krijg je het dan wel warm van deze goedkope verwarmde handschoenen van AliExpress. Als je ze nu bestelt komen ze vast op tijd binnen voor de winter van 2021.

verwarmde handschoenen
Verwarmde handschoenen (Afbeelding: AliExpress)

15,10 euro

Typisch AliExpress: Shawl met ingebouwde verwarming

Van alle kledingstukken uit dit rijtje lijkt ons de shawl met ingebouwde verwarming het lekkerst. Dat voelt alsof er een warme kat in je nek ligt, alleen dan zonder de scherpe nagels en het gewicht. De shawl is in te stellen in drie verschillende temperaturen en heeft als extra een vibrerende massagestand. Beter dan dit wordt het niet.

massage verwarming shawl
Verwarmde en masserende shawl (Afbeelding: AliExpress)

7,17 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 (on)handige kledingstukken met ingebouwde verwarming
Sluiten