AliExpress: 5 gadgets die je gegarandeerd warm houden

Op AliExpress staan bijzonder vreemde en soms ook bijzonder handige gadgets. Ze hebben vaak ook een bijna onmogelijk kleine prijs. Er worden veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers. Daardoor is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 gadgets voor je uitgezocht die je warm houden tijdens deze koude dagen.

Voor de thuiswerker: elektrisch verwarmde muismat

Niet iedereen heeft tijd om in de sneeuw te spelen. Er moet ook gewoon gewerkt worden. Helaas. Ali heeft een schrale troost voor hen; deze USB-verwarmde muismat. Het is niet alleen een enorme handschoen van plastic die je hand lekker laat zweten, maar de ingebouwde verwarming maakt je hand nog warmer. Misschien dat je alleen het vasthouden van de muis even moet afwisselen tussen je twee handen zodat je niet-muishand niet onderkoelt raakt.

verwarmde muismat USB
USB-verwarmde muismat (Afbeelding: AliExpress)

4,69 euro

Nog een voor de thuiswerker: verwarmde mat voor op bureau

Deze verwarmde enorme muismat is misschien nog handiger om warm te blijven tijdens het werken. De mat heeft geïntegreerde verwarmingselementen waardoor de mat haast uitnodigt er tijdens het werken even je hoofd op te laten rusten. De mat heeft drie verschillende warmtestanden en werkt vier uur achter elkaar. We vragen ons alleen wel sterk af of die hitte wel goed is voor je laptop, toetsenbord en muis.

verwarmde mat AliExpress
Verwarmde mat (Afbeelding: AliExpress)

18,41 euro

AliExpress topper voor de autorijder: extra verwarming

De weg op gaan met de auto wordt deze dagen sterk afgeraden. De waaghals die toch de auto instapt mag hopen dat de verwarming goed werkt. Voor wat extra verwarming kun je deze ventilator die warme lucht blaast op je gezicht richten. Zo functioneert hij ook als föhn. Dat scheelt je ook direct tien minuten ‘s ochtends voor de spiegel. Dubbel winnen dus.

verwarming auto
Verwarming voor in de auto (Afbeelding: AliExpress)

6,67 euro

Verwarmde handschoenen voor wie naar buiten wil

Een goed paar handschoenen is geen overbodige luxe tijdens serieuze kou. Op Ali kwamen we deze elektrisch verwarmde handschoenen tegen. Verwacht niet dat je ze kunt gebruiken voor een sneeuwballengevecht (de ballen smelten in je handen voordat je ze gooit), maar ze geven je ongetwijfeld klamme warme handen.

verwarmde handschoenen AliExpress
Verwarmde handschoenen (Afbeelding: AliExpress)

58,03 euro

Typisch AliExpress voor de serieuze koukleum:

Heb je ooit ondergoed gedragen dat je via je smartphone kunt besturen? Nee, laat ook maar zitten, we willen het niet weten. Dit lange ondergoed ziet er onschuldig uit maar heeft ingebouwde verwarmingselementen die via een app op je smartphone te besturen zijn. Of het lekker zit durven we niet te zeggen, maar het is onwaarschijnlijk dat je kou lijdt met dit verwarmde ondergoed om je billen.

verwarmd ondergoed AliExpress
Verwarmd ondergoed (Afbeelding: AliExpress)

27,89 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 gadgets die je gegarandeerd warm houden
Sluiten