AliExpress: 5 (on)opvallende en (on)handige Xiaomi gadgets

AliExpress staat bekend als de website waarop je werkelijk alles kunt kopen. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Handig of niet; alle gadgets worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Een bekend tech-merk waarvan je gadgets op Ali kunt scoren is Xiaomi. Xiaomi staat bekend om zijn goede prijs-kwaliteit verhouding. De Chinese tech-fabrikant heeft veel verschillende gadgets in het assortiment en voegt daar regelmatig nieuwe items aan toe. Deze keer hebben we 5 (on)opvallende en (on)handige Xiaomi gadgets voor je op een rij gezet.

Hondenriem met verlichting

Deze hondenriem valt in de categorie ‘opvallend’. Dat komt door de ingebouwde LED-verlichting waardoor je opvalt in het donker. Daarnaast heeft de hondenriem een ingebouwde zaklamp om je hond mee in de spotlight te zetten, of om we weg naar huis terug te vinden. Opvallend en handig, dus.

hondenriem LED-licht AliExpress
Hondenriem met verlichting (Afbeelding: AliExpress)

19,60 euro

AliExpress topper: Xiaomi Cleargrass Bluetooth wekker

De wekker op je smartphone gebruiken is zó 2021. Gebruik in plaats daarvan een Bluetooth wekker die je instelt en aanstuurt via je smartphone. Zo kan je smartphone in de keuken of woonkamer blijven terwijl jij op een oor ligt. Dit kleine gadget heeft acht verschillende ringtones, laat de temperatuur en luchtvochtigheid zien en de mogelijkheid om zestien verschillende alarmen in te stellen. Als zestien wekkers met acht verschillende vreselijke ringtones je niet uit bed jagen weten wij het ook niet meer. Een handige gadget? Ja.

Xiaomi wekker
Xiaomi Cleargrass Bluetooth wekker (Afbeelding: AliExpress)

11,40 euro

Automatische zeepdispenser met display

Denk je aan een gadget dan denk je waarschijnlijk niet aan een zeeppompje. Dit zeeppompje valt wat ons betreft wel in de categorie ‘gadget’ (als je dit begrip een beetje ruim neemt) doordat er een 1200mAh accu in is verwerkt en het een display heeft. Een zeeppompje met een display? Ja. Zo kun je zien welke temperatuur het is. Of dat de temperatuur buiten is of die van je vochtige badkamer? Geen idee.

automatische zeepdispenser AliExpress Xiaomi
Automatische zeepdispenser (Afbeelding: AliExpress)

15,04 euro

Xiaomi draadloze oplader

In de categorie handige gadgets kwamen we deze Xiaomi draadloze oplader tegen. De 80W draadloze oplader laadt een smartphone met een 5000mAh accu tot 100 procent op in 36 minuten. Het is mogelijk om de smartphone liggend of staand op de QI-lader te plaatsen. Verder is deze QI-lader niet heel spannend, maar praktisch is het wel. En dat is ook wat waard wanneer je smartphone nog maar 10 procent accu heeft en jij de rode stressvlekken in je nek hebt staan.

draadloze oplader Xiaomi
Draadloze oplader (Afbeelding: AliExpress)

63,49 euro

Typisch AliExpress: Xiaomi paraplu met ingebouwde zaklamp

In de categorieën handig én opvallend hebben we deze paraplu voor je. Een paraplu is altijd handig wanneer het giet en je niet kunt wachten tot de piek die je op je regen-app hebt gespot voorbij is. Deze Xiaomi paraplu is extra handig omdat hij een reflecterende strip heeft die helemaal rondom de paraplu gaat. Die is met name handig voor nietsvermoedende tegenliggers die zich verschuilen onder hun capuchon en een paraplu-in-oog riskeren.

Naast de reflecterende strip heeft Xiaomi’s paraplu ook een ingebouwde zaklamp in het handvat. Die is eigenlijk alleen handig wanneer het niet regent, behalve als je nut ziet in het verlichten van je voeten tijdens het wandelen.

AliExpress Xiaomi paraplu
Xiaomi paraplu (Afbeelding: AliExpress)

12,71 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 (on)opvallende en (on)handige Xiaomi gadgets
Sluiten