AliExpress: 5 goedkope en goede gadgets van Xiaomi

Op AliExpress staan bijzonder vreemde en soms ook bijzonder handige gadgets. Ze hebben vaak ook een bijna onmogelijk kleine prijs. Er worden veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers. Daardoor is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 goedkope en goede gadgets van Xiaomi voor je op een rij gezet.

Xiaomi Mi Band 5

Een van de fitness trackers en smartwatches die het best waar voor je geld biedt is Xiaomi’s Mi Band 5. Voorheen was het de Mi Band 4, en daarvoor de Mi Band 3, maar ook Xiaomi’s Mi Band 5 is je zuurverdiende twintig euro waard. De fitness tracker is waterdicht, heeft uiteraard een hartslagmeter, verschillende sportmodi, een stappenteller, Bluetooth en nog veel meer.

Xiaomi Mi Band 5
Xiaomi Mi Band 5 (Afbeelding: AliExpress)

20,31 euro

AliExpress topper: Xiaomi Wanbo mini projector

Een projector is de oplossing voor wie wel van films en series houdt maar wie liever geen tv in de kamer zet. Koppel een projector als deze aan je laptop en speel oneindig de beste films af op je lege witte muur. Al moet je daarvoor natuurlijk wel zo’n lege witte muur hebben.

Xiaomi projector
Xiaomi Wanbo projector (Afbeelding: AliExpress)

95,99 euro

Xiaomi Mi elektrische step Pro 2

Als het over elektrische stepjes gaat is Xiaomi een van de grootste spelers op de markt. De Mi Pro 2 M365 elektrische step won al eerder de Red Dot Design Award voor zijn strakke ontwerp met ingebouwde koplamp, remlichten en display in het stuur. Daarnaast heeft hij een bijbehorende gratis app die je via Bluetooth met de step kunt verbinden. Daar zijn alle gegevens over je afgelegde ritjes keurig op terug te lezen.

elektrische step Xiaomi MI PRO 2
Xiaomi MI PRO 2 (Afbeelding: AliExpress)

419,84 euro

Xiaomi’s Slimme waterkoker

Het verbaast je vast niet dat Xiaomi ook waterkokers verkoopt. Het Chinese techmerk heeft twee verschillende waterkokers in het assortiment: een gewone waterkoker en een waterkoker met een thermostaat. Deze laatste is vanaf de Xiaomi Mi Home-app in te stellen in de juiste temperatuur en te activeren wanneer je zin hebt in een kop thee.

slimme waterketel Xiaomi
Xiaomi’s slimme waterkoker (Afbeelding: AliExpress)

45,46 euro

Typisch AliExpress: Slimme rijstkoker

Een rijstkoker lijkt niet een enorm toffe gadget. Wie er een in huis heeft zal echter beamen dat dit het meest handige en onmisbare apparaat in hun keuken is. Rijst koken was nog nooit zo makkelijk en rijst was nog nooit zo zacht en perfect. Zucht.. Dit slimme exemplaar van Xiaomi heeft uiteraard ontelbaar veel opties voor het bereiden van de rijst; je kunt uit 200 verschillende rijst-menu’s kiezen en kunt er ook soep en stoofpotjes in laten gaarkoken.

AliExpress slimme rijstkoker Xiaomi
Slimme rijstkoker (Afbeelding: AliExpress)

43,82 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 goedkope en goede gadgets van Xiaomi
Sluiten