AliExpress: met deze 5 vreemde en slimme gadgets kom je de zomer wel door

Op AliExpress staan bijzonder vreemde maar soms ook bijzonder handige gadgets. En dat meestal voor een bijzonder en bijna onmogelijk kleine prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is alleen niet altijd makkelijk gezien het grote aantal producten en verkopers op de website. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 (on)opvallende gadgets voor je uitgezocht die je de warme zomerdagen door helpen.

LED-lichtshow in het zwembad (of in de vijver)

Geniet je volop van de lange avonden, maar baal je dat je niet vrijuit kunt feesten deze zomer? Gooi dan deze LED-verlichting in je vijver, zwembad of badkuip. De LED-lichtshow brengt je gegarandeerd in een feestelijke sfeer.

AliExpress LED
LED-verlichting voor in vijver of zwembad (Afbeelding: AliExpress)

5,94 euro

AliExpress topper: Organizer voor aan je hangmat

In een hangmat hangen geeft een ultiem zomers- en vakantiegevoel. Een nadeel van een hangmat is dat je er niet comfortabel een smartphone of flesje water in kunt leggen. Die glijden namelijk onder je rug of kont wat je ontspannen hangsessie niet bevordert. Insert dit gadget van AliExpress. Span een extra lijntje boven je hangmat en slinger deze organizer eroverheen waarin je van alles kunt bewaren.

hangmat organizer AliExpress
Hangmat organizer (Afbeelding: AliExpress)

2,85 euro

AliExpress topper: Bone conduction zonnebril

Een zonnebril is bedoeld om je ogen en de huid er rondom heen te beschermen. Deze slimme Bluetooth zonnebril heeft niet de beste glazen om dit te doen, maar heeft wel een aantal andere toffe functies. Zo kun je er muziek mee luisteren en belletjes via plegen. Deze slimme Bluetooth zonnebril werkt met zogenaamde ‘bone conduction’-technologie. Daarbij worden niet voelbare vibraties via, in dit geval de pootjes van de zonnebril, doorgegeven op het bot achter je oor. Door deze vibraties hoor je muziek of de persoon met wie je belt.

slimme zonnebril ray ban Ali
Ray Ban-style slimme zonnebril (Afbeelding: AliExpress)

32,11 euro

Lichtgevende LED-kubus

Deze vierkante LED-lampen voor in de tuin zijn multifunctioneel. Gebruik ze als decoratie in je tuin of als krukje of bijzettafel. De kubus heeft 16 verschillende kleuren en is met een afstandsbediening te bedienen.

LED-kubus AliExpress
LED-kubus tuinverlichting (Afbeelding: AliExpress)

16,50 euro

Waterproof notitieblok

Er kan niet alleen maar gerelaxt worden deze zomer. Moet je toch een beetje werken terwijl je aan het zwembad of op het strand ligt? Neem dan een waterproof notitieblok mee. De bladzijden van dit notitieblok lijken haast plastic waardoor ze niet vergaan als iemand in de buurt van jou in het water plonst. Of schrijven op plastic of een soort gecoat papier goed werkt mag je zelf uitvinden.

waterproof notitieblok AliExpress
Waterproof notitieblok (Afbeelding: AliExpress)

2,37 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress: met deze 5 vreemde en slimme gadgets kom je de zomer wel door
Sluiten