Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 24 mei 2020

AliExpress: 5 goedkope gadgets voor muziekliefhebbers

Op AliExpress vind je bijzonder vreemde maar ook bijzonder handige gadgets. En dat meestal voor een haast onmogelijk kleine prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is echter niet altijd makkelijk. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier 5 gadgets voor muziekliefhebbers: van speaker tot karaoke-set.

Denver VPL-118 draaitafel

AliExpress staat bol met goedkope platenspelers. Goedkoop is vaak duurkoop, dat geldt ook voor gadgets op de Chinese website. Toch staan er een aantal toffe draaitafels op Ali. Zoals deze draaitafel met luidsprekers van Denver. Dankzij het retro uiterlijk past hij in ieder hipster-interieur. Of het geluid zo uitstekend is als de productpagina doet geloven moet je zelf ondervinden.

Denver platenspeler AliExpress
Denver VPL-188 platenspeler (Afbeelding: AliExpress)

46,99 euro

AliExpress topper: Bluetooth oordopjes van Baseus W04 Pro

Baseus is een van de betere merken op AliExpress van (Bluetooth) hoofdtelefoon en oordopjes. Wie op zoek is naar oordopjes van goede kwaliteit op de website heeft aan oordopjes van Baseus dus een goede koop. Goede kwaliteit is niet altijd onbetaalbaar. Deze goedkope Bluetooth oordopjes werken hebben een oplaadcase met een 400 mAh accu en laden draadloos op met iedere QI oplader. Ook niet onbelangrijk: de kwaliteit van het geluid is indrukwekkend. Zeker voor deze prijs. Was je van plan AirPods te kopen? Dan moet je daar misschien toch nog eens goed over nadenken.

Baseus W04 Pro Bluetooth oordopjes AliExpress
Baseus W04 Pro draadloze oordopjes (Afbeelding: AliExpress)

25,19 euro

AliExpress deal: Mini Xiaomi (outdoor) Bluetooth speaker

Xiaomi is een van de andere tech-merken op AliExpress die bekend staat om zijn goede kwaliteit en lage prijs. Het merk verkoopt verschillende Bluetooth speakers, waar dit ‘outdoor’ model er een van is. Het is een kleine stofdichte en waterdichte speaker die gebruik maakt van Bluetooth 5. De speaker weegt nog geen 200 gram waardoor je hem makkelijk in je tas stopt en meeneemt op stedentrip of naar het park.

Xiaomi outdoor bluetooth speaker
Xiaomi outdoor Bluetooth speaker (Afbeelding: AliExpress)

21,24 euro

Serieuze karaoke-set

Wie graag naar muziek luistert maar nog liever zelf een muzikale bijdrage levert kan een karaoke-set overwegen. Het zal je niets verbazen dat je op de Chinese webshop een groot aantal opties hebt. In Azië is karaoke namelijk razend populair. Een van de opties is deze kleine set met draadloze microfoons. Sluit het systeem va een USB-kabel of micro-USB aan op je tablet of laptop en het feest kan beginnen.

AliExpress karaoke-set
Karaoke-set (Afbeelding: AliExpress)

32,23 euro

AliExpress topper: mini-microfoon voor je smartphone

Als laatste kwamen we deze mini-microfoon tegen op Ali. Hij past in je broekzak of zelfs in je portemonnee. Neem hem dus overal mee naartoe zodat je altijd de mogelijkheid hebt om een feestje te starten. Bijvoorbeeld in een te stille trein of tijdens ongemakkelijke stilten op een familiebijeenkomst. Plug de microfoon in je iOS- of Android smartphone, laptop, of tablet, en zingen maar.

AliExpress smartphone microfoon
Mini smartphone microfoon (Afbeelding: AliExpress)

Vanaf 0,01 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 goedkope gadgets voor muziekliefhebbers
Sluiten