AliExpress 5 goedkope (en vreemde) gadgets voor je Apple gear

Op AliExpress vind je de meest vreemde maar ook de meest handige gadgets. En dat meestal voor een super lage prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is soms wel een hele klus. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dit zijn 5 goedkope, vreemde en handige gadgets voor je iPad, iPhone, en meer.

AliExpress deal voor je iPhone

Je smartphone de hele dag omhoog houden (of dat juist niet doen) is slecht voor je schouders, rug en je houding in het algemeen. Deze steady beugel doet daarom dit ‘zware’ werk voor je. Ultiem lui, maar erg handig.

AliExpress iPhone-houder
Hele steady iPhone-houder (Bron: AliExpress)

2,04 Euro

AliExpress deal voor je iMac en Macbook

Heb je een kostbare iMac of Macbook? Dan wil je die vast goed schoonhouden zodat hij zo lang mogelijk mee gaat. Kruimels tussen de toesten van een toetsenbord zijn onvermijdelijk, maar niet zijn prima te verwijderen. Deze putty is bedoeld om het vuil tussen de toetsen vandaan te halen.

AliExpress
Toetsenbord putty (Bron: AliExpress)

2,80 Euro

AliExpress deal voor je Apple Watch (en meer): Xiaomi

Wie ons een beetje kent weten dat we stiekem fan zijn van Xiaomi. We zijn fan omdat de prijs-kwaliteit-verhouding van deze producten doorgaans erg goed is. Daarom hebben we ook in dit lijstje een Xiaomi-gadget weten te verwerken. Namelijk de Xiaomi MI draadloze 20W oplader met QI. Hij heeft een ingebouwde ventilator die hem koel houdt. Ook schakelt hij automatisch uit als er iets anders dan een smartphone of smart watch op de de lader ligt.

Xiaomi QI oplader AliExpress
Xiaomi draadloze oplader met QI (Bron: AliExpress)

11,50 Euro

Voor je iPad: iPad standaard

Je smartphone een tijdje omhoog houden is prima te doen. Maar dat is een ander verhaal voor je iPad. Daar krijg je aardig snel een lamme arm van. Deze lange arm voorkomt dat.

AliExpress iPad houder
iPad- (en smartphone) houder (Bron: AliExpress)

10,84 Euro

Nóg meer lenzen

Deze smartphone camera lens ziet er steady uit op de camera. Hij is voorzien van een tripod en een houder voor je smartphone zodat de smartphone goed stil staat voor de foto. Zo kun je hem ook gewoon als telescoop gebruiken, mocht je niet geïnteresseerd zijn in foto’s.

smartphonecamera lens
40×60 Lens (Bron: AliExpress)

11,18 Euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress 5 goedkope (en vreemde) gadgets voor je Apple gear
Sluiten