AliExpress: 5 handige fietslampen waarmee je ongetwijfeld opvalt

Op AliExpress staan bijzonder vreemde maar soms ook bijzonder handige gadgets. En dat meestal voor een bijzonder en bijna onmogelijk kleine prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is alleen niet altijd makkelijk gezien het grote aantal producten en verkopers op de website. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 opvallende fietslampen voor je op een rij gezet.

Functioneel LED-licht met remfunctie

Deze kleine fietslamp van Rockbros is een populaire optie op AliExpress. De waterdichte lamp heeft een aluminium buitenkant, is makkelijk te monteren, heeft een besparende slaapstand en gaat automatisch aan als het begint te schemeren. Dit LED-lampje werkt op batterijen maar je kunt hem ook opladen via een USB-kabel.

LED-licht elpktrische fiets
LED-licht met remfunctie (AFbeelding: AliExpress)

6,97 euro

AliExpress topper: Rockbros LED-licht

De tweede fietslamp uit dit rijtje is er ook een van Rockbros en lijkt veel op het bovenstaande exemplaar. Een van de verschillen is dat deze versie niet alleen rood of wit licht heeft, maar ook in nog vijf andere kleuren kan branden. Daarnaast kun je deze LED-lamp alleen opladen met een USB-kabel (die ook wordt bijgeleverd).

LED-lamp fiets AliExpress
LED-fietslamp (Afbeelding: AliExpress)

10,44 euro

Aluminium voorlamp

Als je met deze aluminium voorlamp op je fiets niet goed zichtbaar bent dan weten wij het ook niet meer. De behuizing van de lamp is gemaakt van aluminium en is waterdicht. Als hij is opgeladen via de USB-kabel is de accu ongeveer goed voor drie tot vijf lichturen. Maar we mogen hopen dat je na vijf uur in het donker fietsen je toch echt op bestemming bent aangekomen.

Als voorlamp AliExpress
Aluminium koplamp (Afbeelding: AliExpress)

6,65 euro

Achterlicht met richtingaanwijzer

De snelle fietsers onder ons die van links naar rechts over de weg racen kunnen deze lamp waarschijnlijk goed gebruiken. Dat is niet alleen veiliger voor jezelf, maar ook voor de andere verkeersdeelnemers. Dit achterlicht heeft namelijk een richtingaanwijzer. De richtingaanwijzer en het remlicht zijn te besturen via een kleine afstandsbediening die je op je stuur kunt bevestigen.

richtingaanwijzer fiets
Achterlicht met richtingaanwijzer (Afbeelding: AliExpress)

17,32 euro

Typisch AliExpress: Feestfiets

Een simpele LED-lamp op je fiets is functioneel maar daar blijft het ook wel bij. Dat kan beter. Zo zijn deze LED-lampjes voor aan je spaken functioneel, vreselijk én vreselijk feestelijk. Deze verlichting valt met name op wanneer je wordt ingehaald. Dat maakt dit goede verlichting voor de recreatieve fietsers onder ons die net perse vooraan in het peloton willen fietsen. Vergeet trouwens niet ook gewone fietsverlichting te gebruiken. Deze lampjes zijn namelijk flitsend, maar niet zo zichtbaar van voor of achter.

LED-lamp fiets AliExpress
LED-lampen voor in de spaken (Afbeelding: AliExpress)

3,76 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 handige fietslampen waarmee je ongetwijfeld opvalt
Sluiten