AliExpress: 5 ‘handige’ gadgets voor een weekendje relaxen

Op AliExpress staan bijzonder vreemde en soms ook bijzonder handige gadgets. Ze hebben vaak ook een bijna onmogelijk kleine prijs. Er worden veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers. Daardoor is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 gadgets voor je uitgezocht voor een ultiem weekend relaxen.

Smartphone houder voor om je nek

Bankhangen en door je social media feed scrollen is relaxed, maar vaak niet zo lekker voor je schouders en je houding. Je kunt je handen echter gewoon lekker laten hangen met deze smartphone houder om je nek. Buig hem alleen wel in een goede hoek, dus niet zoals op de foto hieronder, anders is een stijve nek alsnog onoverkomelijk.

smartphonehouder AliExpress
Smartphone houder (Afbeelding: AliExpress)

2,24 euro

AliExpress topper: opvouwbare sauna

Naar de sauna gaan zit er even niet in deze dagen maar als het aan Ali ligt kun je net zo goed, of zelfs beter, in eigen huis genieten van een stoombad. Tenminste, als in deze stomende quechua-achtige pop-up tent zitten genieten voor je is. De zwetende tent wordt geleverd inclusief stoommachine en is leverbaar in verschillende kleuren.

opvouwbare sauna
Opvouwbare sauna (Afbeelding: AliExpress)

72,97 euro

Broodrooster met zonnetje of smiley

Een weekend is geen relaxed weekend zonder een feestelijk ontbijt. Kan een stuk toast met jam je niet opvrolijken op een regenachtige zaterdag- of zondagochtend? Misschien dat een stuk toast met daarop een ingebrand zonnetje en jam je wel opvrolijkt. Al is het te hopen dat naast het ingebrande zonnetje de rest van het brood wel goed getoast is. Anders is je zaterdag- of zondagochtend alsnog verpest.

broodrooster smiley
Broodrooster (Afbeelding: AliExpress)

10,18 euro

Massagestoel voor op de bank

Ja, je leest het goed: dit is een stoel voor op de bank. De meeste massagestoelen zien er uit als complete ruimteschepen, maar dit model is iets subtieler. Hij mist eigenlijk het stoel-gedeelte. Daarom moet je hem dus op een andere stoel of op de bank plaatsen. De massagestoel heeft verschillende standen om je nek tot aan je buiten compleet los te masseren.

massagestoel AliExpress
Massage’stoel’ (Afbeelding: AliExpress)

62,81 euro

AliExpress topper: Xiaomi robotstofzuiger

Iets wat je tijdens een weekend relaxen zeker niet moet doen is schoonmaken. Behalve als je jezelf hebt doen geloven dat je dit ‘rustgevend’ vindt. In alle andere gevallen kun je wel een robotstofzuiger als deze van Xiaomi het werk voor je laten doen. Zo moet je letterlijk met je benen omhoog terwijl hij door de kamer zoeft. Deze slimme stofzuiger is via wifi aan een app op je smartphone te verbinden. In die bijbehorende app kies je uit verschillende schoonmaakprogramma’s en pas je de instellingen aan.

Xiaomi Mi Robotstofzuiger
Xiaomi Mi robotstofzuiger (Afbeelding: AliExpress)

199,76 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 ‘handige’ gadgets voor een weekendje relaxen
Sluiten