AliExpress: 5 handige en merkwaardige gadgets voor je (elektrische)fiets

Op AliExpress vind je de meest vreemde maar ook de meest handige gadgets. En dat meestal voor een super lage prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is soms wel een hele klus. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier 5 handige en vreemde gadgets voor je fiets of elektrische fiets.

AliExpress deal: Lichtgevend tape voor je stuur

Dit tape is te koop op Ali onder de noemer ‘lichtgevend’. Dat is het volgens ons niet. Wellicht dat het wel reflecteert of enorm glanst? Het is in ieder geval wel een bijzonder stukje tape met olie-look om je racefiets wat mee op te leuken.

stuur tape AliExpress
Tape voor je stuur (Bron: AliExpress)

13,93 euro

AliExpress deal: Telescopisch spatbord met LED-lamp

De gemiddelde hipster racefiets heeft geen spatbord. Dat is zonde, want daardoor worden je hipster Fjällräven backpack en Patagonia t-shirt vies. Een spatbord als deze is daarom niet onhandig. Je kunt de lengte gemakkelijk aanpassen en het bijbehorende LED-lampje op de achterkant bevestigen voor extra zichtbaarheid.

spatbord LED-licht
Telescopisch spatbord met LED-licht (Bron: AliExpress)

9,35 euro

Xiaomi draagbare en slimme fietspomp

Het Chinese techmerk heeft Nederlanders in gedachten gehad bij het ontwikkelen van deze gadget. Deze kleine portable fietspomp is namelijk ideaal voor onderweg. Hij pompt tot 150 PSI, wordt geleverd met een aantal verschillende tuitjes en is ook voorzien van een 2000 mAh oplaadbare lithium batterij. Daardoor fungeert hij ook als powerbank. Handig voor als je een klapband hebt en met een lege smartphone langs de weg staat. Al hopen we natuurlijk dat je dat niet overkomt.

Xiaomi fietspomp AliExpress
Xiaomi fietspomp (Afbeelding: AliExpress)

35,00 euro

Richtingaanwijzer

Wie in Nederland is opgegroeid heeft geleerd om zijn hand uit te steken bij het afslaan. Dat werkt eigenlijk prima. Maar als het aan AliExpress ligt kan het nóg veiliger en efficiënter. In de vorm van een richtingaanwijzer voor je fiets. Die is misschien handig als je aan het bellen bent en daardoor je hand niet kunt uitsteken. Maar het zou nog beter zijn als je gewoon niet belt tijdens het fietsen.

richtingaanwijzer fiets AliExpress
Richtingaanwijzer voor je fiets (Afbeelding: AliExpress)

43,11 euro

Rubberen eend-fietslamp en -fietsbel

We sluiten dit lijstje af met een typische AliExpress-gadget. Het is namelijk een badeend, fietsbel en LED-lampje in één. Met deze bel maak je jezelf in een klap zichtbaar en hoorbaar op de weg. En voor wat extra veiligheid draagt de eend een helm met Pokémon-design. Natuurlijk.

fietslamp fietsbel AliExpress
Rubberen eend, fietslamp en fietsbel in één (Bron: AliExpress)

Vanaf 1,09 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 handige en merkwaardige gadgets voor je (elektrische)fiets
Sluiten