AliExpress: 5 handige, toffe, vreemde en overbodige gadgets van Xiaomi

Op AliExpress vind je de meest vreemde maar ook de meest handige gadgets. En dat meestal voor een super lage prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is soms wel een hele klus. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier 5 handige maar ook vreemde en overbodige gadgets van Xiaomi.

AliExpress deal: Mini verwarmer voor je mok

Niemand wordt vrolijk van een koude bak koffie. Behalve als je een ice coffee hebt besteld natuurlijk. Om je koffie of thee warm te houden kusje deze mini verwarmer gebruiken. Het kleine paneel schakelt automatisch in als je er een mok op zet en heeft een constante temperatuur tot 60 graden Celcius. Je laadt hem gemakkelijk op via een USB-kabel.

Xiaomi warmhouder
Warmhouder (Bron: AliExpress)

10,93 Euro

AliExpress deal: slimme Xiaomi Rubik’s cube

Dit is een van de meest random Xiaomi gadgets die we voorbij hebben zien komen. En geloof ons, we hebben er veel gezien. Het techmerk heeft een slimme Rubik’s cube ontwikkeld die alle data over hoe je het spelletje speelt opslaat, en via Bluetooth naar je smartphone stuurt. Hij is voorzien van kleurherkenning, een bewegingscracker en Bluetooth 5.0.

Xiaomi rubiks cube
Rubik’s cube (Bron: AliExpress)

17,10 Euro

AliExpress deal: draagbare en slimme fietspomp

Het Chinese techmerk heeft Nederlanders in gedachten gehad bij het ontwikkelen van deze gadget. Deze kleine portable fietspomp is namelijk ideaal voor onderweg. Hij pompt tot 150 PSI, wordt geleverd met een aantal verschillende tuitjes en is ook voorzien van een 2000 mAh oplaadbare lithium batterij. Daardoor fungeert hij ook als powerbank. Handig voor als je een klapband hebt en met een lege smartphone langs de weg staat. Al hopen we natuurlijk dat je dat niet overkomt.

Xiaomi fietspomp AliExpress
Xiaomi fietspomp (Afbeelding: AliExpress)

55,22 Euro

Xiaomi Mijia automatische waterpomp

Xiaomi heeft een gadget voor je ontwikkeld die met een lichte touch water in je glas pompt. Dankzij de super gevoelige touch-sensor hoef je het apparaatje vrijwel niet aan te raken of er zit al water in je glas. Klinkt handig, maar gewoon de kraan openen en je glas vullen met water is nou niet bepaald een opgave, toch?

automatische waterpomp AliExpress
Mijia automatische waterpomp (Bron: AliExpress)

11,80 Euro

Xiaomi Mijia gezichtsreiniger

De laatste gadget in dit lijstje is er een om jezelf cadeau te doen. Dit apparaatje belooft je een grondige gezichtsbehandeling te geven. Hij reinigt je poriën voor een stralende huid. Of jij je tere huidje wil overleveren aan een Xiaomi gadget laten we volledig aan jou.

Xiaomi Mijia AliExpress gezichtsreiniger
Xiaomi Mijia gezichtsreiniger (Bron: AliExpress)

19,32 Euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 handige, toffe, vreemde en overbodige gadgets van Xiaomi
Sluiten