Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 22 jun 2021
Leestijd: 3 minuten

AliExpress: 5 vreemde en handige horloges & smartwatches

AliExpress staat bekend als de website waarop je werkelijk alles kunt kopen. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Handig of niet; alle gadgets worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 opvallende horloges en smartwatches voor je op een rij gezet.

‘Waterdicht’ horloge van papier

In de categorie ‘typisch AliExpress’ hebben we hier een papieren én waterdicht horloge voor je. De zogenaamde ‘Newspaper Watch’ lijkt gemaakt te zijn van een oude krant, maar is dat vast niet. Of dit horloge daadwerkelijk waterdicht is mag je zelf uitvinden als jij jezelf wel met een van deze ehm, opvallende, horloges om je pols ziet rondlopen.

Betekent waterdicht trouwens ook dat hij niet scheurt? Als hij net zo onverwoestbaar is als het gemiddelde festivalbandje dan zit dat wel goed.

AliExpress papieren horloge
Papieren horloge (Afbeelding: AliExpress)

3,20 euro

AliExpress topper: smartwatch met 2.88-inch scherm

Zie hier een soort Apple Watch voor senioren, slechtzienden en mensen met een enorm dikke pols. Het horloge heeft namelijk een fors ‘klokje’ van 2.88-inch. Doordat het display in landscape-modus is gedraaid kun je er in ieder geval makkelijk mails op aflezen en door het nieuws mee scrollen. Tenminste, als die functies naar behoren werken. Voor deze prijs is dat wel te hopen.

smart watch groot scherm
Smartwatch met groot scherm (Afbeelding: AliExpress)

126,86 euro

Opvallend horloge in goud

We moesten even nadenken over hoe dit horloge het beste te omschrijven en we bleven hangen op ‘opvallend’. Zowel het flashy goud (of zilver) als de vorm van het klokje en de manier waarop de tijd wordt weergegeven is, tja, opvallend. Het is vast iemands smaak en stijl.

AliExpress horloge goud
Opvallend horloge (Afbeelding: AliExpress)

13,94 euro

Apple Watch kopie

Een horloge dat, van een afstand, verdacht veel op Apple’s Apple Watch lijkt is dit horloge van AliExpress dat minder dan twee euro kost. Kom je dichterbij dan zie je ongetwijfeld snel dat het niet om een moderne smartwatch gaat maar om een simpel rechthoekig klokje zonder verdere functies.

Het horloge is volgens de productpagina wel 30M waterbestendig. Klinkt goed, toch? Maar laat je hier niet door misleiden: dit betekent namelijk niet dat hij tot 30 meter diepte overleeft. Het tegendeel is waar: hij overleeft alleen een klein druppeltje water.

Apple Watch ripoff AliExpress
Apple Watch-kopie (Afbeelding: AliExpress)

1,49 euro

AliExpress deal: simpele smartwatch

Een horloge dat wel tegen wat water kan is deze simpele smartwatch van AliExpress. Door het ronde klokje lijkt hij van een afstand meer op een klassiek horloge in plaats van op een moderne smartwatch en activity tracker. Toch belooft dit slimme horloge je slaap te monitoren, geeft hij oproepen weer en heeft hij verschillende opties om je actieve uitspattingen (en gewone wandelingen) te meten.

simpele smart watch activity tracker
Smartwatch (Afbeelding: AliExpress)

17,50 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 vreemde en handige horloges & smartwatches
Sluiten