5 AliExpress gadgets voor je iPad: van cover tot Apple Pencil

Op AliExpress vind je de meest vreemde maar ook de meest handige gadgets. En dat meestal voor een super lage prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is soms wel een hele klus. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier 5 gadgets die goed te gebruiken zijn met je iPad.

AliExpress deal: Magnetische cover voor je Apple tablet

Net als MacBooks en iPhones zijn ook iPads kostbare gadgets. Ze hebben een strak design, maar het grote scherm is ook gevoelig voor beschadiging. Het kan daarom nooit kwaad om een case om je iPad te doen. Deze cover is dun en vouwt zich gemakkelijk over het scherm heen. Als je hem over het scherm legt gaat hij automatisch in de slaapstand. Het is ook fijn dat je de cover kunt opvouwen en op die manier als standaard kunt gebruiken. Dit soort cases zijn, zoals je ziet, in tig kleuren verkrijgbaar.

magnetische case iPad
Magnetische iPad case (Bron: AliExpress)

3,34 Euro

AliExpress deal: Case voor de kids

Voor wie de bovenstaande cover niet voldoende is hebben we hier een super stevig exemplaar met groot handvat. Ideaal voor wiens kinderen vaker met de iPad spelen dan zij zelf doen. Het handvat is om te vouwen zodat hij als standaard functioneert. Als deze robuuste cover je tablet niet beschermt dan is het misschien tijd je kind te vertellen niet met de iPad te gooien.

Ipad cover kids AliExpress
iPad case voor kinderen (Bron: AliExpress)

5,11 Euro

AliExpress deal: iPad Pencil case

Even een typische AliExpress gadget tussendoor: een cover voor je Apple Pencil. Met wortel-look. Hij is gemaakt van siliconen en is verkrijgbaar in de kleuren oranje, rood en wit. Hij past om een Apple Pencil 1.0 en 2.0. Handig? Niet per se. Geinig? Dat wel ja.

iPad pen AliExpress
iPad pen cover (Afbeelding: AliExpress)

3,08 Euro

iPad standaard á la iMac

Zet je iPad op de zilveren versie van dit standaard en je hebt een mini iMac. Als het om de looks gaat dan hè. Je kunt dit standaard trouwens ook gebruiken voor je iPhone, of iedere andere smartphone natuurlijk.

iPad standaard AliExpress
iPad standaard in iMac-stijl (Bron: AliExpress)

3,73 Euro

iPad Pencil houder en cover

Deze super simpele gadget zorgt er voor dat jij de Pencil van je iPad niet verliest en dat hij niet kapot gaat. Dit kleine stukje siliconen kun je aan je (werk)tafel bevestigen zodat je altijd weet waar je de pen en adapter hebt gelaten. Mits je hem er weer in klikt na gebruik natuurlijk. Is deze gadget onmisbaar? Nee. Maar dat geldt voor 99 procent van wat je op AliExpress vindt, toch?

iPad pen
Siliconen iPad pen houder (Bron: AliExpress)

3,22 Euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
5 AliExpress gadgets voor je iPad: van cover tot Apple Pencil
Sluiten