AliExpress: 5x vreemde en (on)handige keukenapparatuur

Op AliExpress vind je bijzonder vreemde maar ook bijzonder handige gadgets. En dat meestal voor een haast onmogelijk kleine prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is echter niet altijd makkelijk. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Hieronder vind je 5 (on)handige keukenapparaten die je niet nodig hebt maar misschien wel wilt.

Veelzijdig wafelijzer

Dit apparaat lijkt op een soort plastic handtas, maar het is toch echt een tosti-ijzer en wafelijzer en een ei-bakker in-een. Eigenlijk heeft dit apparaat nog meer functies, maar het leek ons wat te veel om die allemaal op te noemen. Het komt er op neer dat dit wafelijzer wafels in werkelijk iedere vorm bakt. Het apparaat wordt geleverd met verschillende bakplaten voor verschillende baksels.

wafelijzer AliExpress
Veelzijdig wafelijzer (Afbeelding: AliExpress)

11,79 euro

AliExpress topper: multifunctionele ontbijt-maker

Dit vreemde keukenapparaat maakt loempia’s of eieren op een stokje. Dat is nog eens een origineel ontbijt. Giet het te bakken ontbijtmengsel in de koker, druk op de knop, wacht even, en haal het vloeibare goedje er uit als een heet gebakken ontbijt in worstvorm. Het resultaat ziet er misschien niet al te appetijtelijk uit, maar is wel erg functioneel als snel ontbijt.

Multifunctionele ontbijtmaker Ali
Multifunctionele ontbijtmaker (Afbeelding: AliExpress)

14,57 euro

Zelf ijshoorntjes maken

Wie de ijshoorntjes van de lokale ijsboer niet te eten vindt kan deze zomer zijn zelfgemaakte hoorntje meenemen. AliExpress verkoopt het apparaat waarmee je die thuis kunt maken. Met dit wafelijzer maak je dunne wafels of crêpes. De echte creatieveling onder ons vult het hoorntje misschien met zelfgemaakt ijs. De hongerige onder ons eten het vers gebakken en nog warme hoorntje leeg op. Wat ons betreft heeft deze laatste het het best bekeken.

ijshoorntjes maker AliExpress
Ijshoorntjes-maker (Afbeelding: AliExpress)

13,27 euro

AliExpress deal: Elektrische crêpe-, tortilla-, pannenkoek-, en pizza-maker

Op zoek naar 1 keukenmachine waarmee je al je favoriete gerechten kunt maken? Van ontbijt tot aan diner? Say no more. AliExpress verkoopt namelijk een bakplaat in de vorm van een pan. Je kunt er werkelijk alles op bakken. Van tortilla tot omelet. Hetzelfde als een pan ja, alleen heb je bij deze pan geen bakplaat nodig. Dat scheelt je weer wat keukenruimte. In de productbeschrijving staat ”pls geef ons 5 sterren”. We geven er 4. En dat komt alleen doordat hij niet ook cocktails maakt.

elektrische pannenkoekenmaker AliExpress
Elektrische allesbakker (Afbeelding: AliExpress)

17,90 euro

AliExpress deal: Elektrische pan in retro-stijl

Deze multifunctionele pan ziet er uit als een retro pan uit je oma’s keukenkast. Het is echter een elektrische pan waarin je allerlei gerechten kunt stomen, bakken en braden. Tenminste, dat denken we, want van de Chinese productbeschrijving worden wij niet veel wijzer. De quotes als ”From life back to life” helpen ons ook niet echt verder. Voor wat het waard is: het apparaat zal in ieder geval niet misstaan in je hipster-keuken.

Elektrische pan Ali
Elektrische pan (Afbeelding: AliExpress)

70,36 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5x vreemde en (on)handige keukenapparatuur
Sluiten