AliExpress: 5 slimme gadgets voor de perfecte kop koffie thuis

Op AliExpress vind je bijzonder vreemde maar ook bijzonder handige gadgets. En dat meestal voor een haast onmogelijk kleine prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is echter niet altijd makkelijk. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier de 5 slimme gadgets die draaien om het zwarte goud, koffie.

Thuis koffiebonen roasten

We beginnen dit lijstje met een flinke gadget: een koffiebrander. Wie op iedere koffieboon wel wat op- of aan te merken heeft is misschien beter af zelf zijn bonen te branden. Een voordeel van dit apparaat is dat je huis permanent zal ruiken naar de koffietent op de hoek. Een nadeel van de koffiebrander is dat hij van AliExpress komt en wellicht niet zo geweldig functioneert als de webshop doet voorkomen. We laten het aan jou om dit uit te proberen.

koffiebonen roasten AliExpress
Koffiebonen roaster (Afbeelding: AliExpress)

101,03 euro

Timemore weegschaal voor koffiebonen

Als de bonen gebrand en afgekoeld zijn is het tijd om ze te wegen. Want geloof het of niet, een gram koffie meer of minder kan het verschil maken tussen de perfecte espresso en een slootwater. Deze TimeMore weegschaal is ontworpen om koffie mee te wegenen heeft verschillende slimme functies en een LCD-display.

Koffieweegschaal AliExpress
Time More koffieweegschaal (Afbeelding: AliExpress)

50,52 euro

Elektrische bonenmaler

Na het wegen van de bonen moet je ze malen. Dit kan met een handmatige maler, maar ook met een machine als deze. Let wel op dat je de koffie na malen weer weegt, want je weet nooit hoeveel koffie er in dit AliExpress-apparaat blijft hangen. De koffiemolen is erg belangrijk voor het maken van een goede espresso. De echte koffienerd zal dan ook niet voor een maler van AliExpress gaan. Maar eerlijk is eerlijk, een apparaat als deze staat wel tof in je keuken.

elektrische koffiebonenmaler AliExpress
Elektrische bonenmaler (Afbeelding: AliExpress)

21,89 euro

Thermosfles met Bluetooth speaker

Koffie smaakt het beste als je hem direct drinkt nadat hij is gezet. We kunnen ons echter voorstellen dat je na dit lange proces geen tijd meer hebt om hem op te drinken. Geen probleem: giet hem in een thermosfles om er onderweg van te genieten. Want weggooien is een no-go. Deze thermosfles houdt je koffie warm en is ook een Bluetooth speaker. Waarom ook niet, AliExpress?

Thermoskan koffie Bluetooth speaker
Thermoskan met Bluetooth speaker (Afbeelding: AliExpress)

18,24 euro

Xiaomi Mi Scishare smart koffiemachine

Wie überhaupt geen tijd heeft/neemt om zijn eigen espresso van A tot Z te bereiden kan ook voor dit koffiezetapparaat van Xiaomi gaan. Dit apparaat werkt met koffiecups. We durven niet met zekerheid te zeggen de cups van je lokale supermarkt in dit apparaat passen, maar anders kun je vast wat cups op Ali scoren.

Xiaomi MI Scishare koffie machine AliExpress
Xiaomi MI Scishare koffiemachine (Afbeelding: AliExpress)

95,15 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 slimme gadgets voor de perfecte kop koffie thuis
Sluiten