AliExpress: 5 slimme en bizarre lampen voor meer sfeer in huis

Op AliExpress vind je bijzonder vreemde maar ook bijzonder handige gadgets. En dat meestal voor een haast onmogelijk kleine prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is echter niet altijd makkelijk. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier 5 bijzondere en slimme lampen voor in huis.

Honingraat touch LED-lamp

Of het nou de tegels in je badkamer zijn of lampen aan de muur: honingraat is hip. Bij AliExpress scoor je slimme LED-lampen in honingraat design die werken via een touch-functie. Installeer de lamp en creëer zelf de vorm die jij wil. Je kunt de lampen vervolgens individueel laten branden middels een lichte aanraking.

LED-lamp honingraat AliExpress
Touch LED-lamp honingraat (Afbeelding: AliExpress)

Vanaf 34,33 euro

Lamp voor in een hoek

Deze staande lamp neemt vrijwel geen ruimte in beslag. Hij past namelijk precies in de hoek van de kamer. Dat is leuk, mits je een hoekje vrij hebt natuurlijk. De Aluminium lamp is te bedienen met een bijgeleverde afstandsbediening. Volgens Ali is het een ‘echte game changer in de verlichting’. Dat is een aardig overstatement als je het ons vraagt, maar hij ziet er wel geinig uit.

Hoeklamp LED AliExpress
Hoeklamp (Afbeelding: AliExpress)

89,20 euro

AliExpress topper: Lampenmannetje

Deze slimme klimmende lamp is een goede optie voor de grappenmakers onder ons. Hij behoeft weinig uitleg: het ontwerp spreekt voor zich. We kunnen via deze AliExpress-link alleen niet achterhalen hoe groot de lamp is. We betwijfelen namelijk sterk dat hij daadwerkelijk zo groot is als op sommige foto’s lijkt.

lampenmannetje AliExpress
Lampenmannetje (Afbeelding: AliExpress)

14,65 euro

AliExpress topper: tandarts/beautysalon lamp

De Chinese webshop staat vol met opvallende koopjes. Dat blijkt ook uit deze aanbieding: een lamp met vergrootglas zoals je die ook wel eens in een beautysalon of bij de tandarts ziet. Wie heimwee heeft naar de beautysalon of gewoon onwijs geïnspireerd raakt door de tandartspraktijk kan voor deze bijzondere verlichting gaan.

tandarts lamp AliExpress
Tandarts/beauty salon lamp (Afbeelding: AliExpress)

46,95 euro

Tafellamp en QI oplader in 1

De laatste lamp uit dit rijtje is een slimme tafellamp. De LED-lamp is een soort halo waaronder je je smartphone kunt laten opladen. De lamp werkt met een touch-functie: 1 aanraking is 30 procent licht, bij twee aanrakingen geeft de lamp 70 procent licht en bij drie keer aanraken brandt hij vol licht.

LED lamp QI oplader
LED-lamp met QI oplader (Afbeelding: AliExpress)

7,69 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 slimme en bizarre lampen voor meer sfeer in huis
Sluiten