Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 21 apr 2020

AliExpress: 5 laptop accessoires voor gestructureerde thuiswerkplek

Op AliExpress vind je de meest vreemde maar ook de meest handige gadgets. En dat meestal voor een super lage prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is soms wel een hele klus. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je.

Om fatsoenlijk vanuit huis te kunnen werken is een goede set-up hebben voor je werkomgeving essentieel. Alleen op die manier werk je net zo productief thuis als op kantoor. Of zelfs productiever. Dus check hieronder de vijf must-have laptop accessoires voor thuis.

Bluetooth draadloze muis van Xiaomi

Wie zijn muis op kantoor is vergeten kan een goed exemplaar van Xiaomi op AliExpress scoren. Deze Bluetooth muis kost je nog geen 15 euro en zal niet teleurstellen. De aluminium muis ziet er strak uit, is lichtgewicht en werkt zonder batterijen.

Xiaomi muis AliExpress
Xiaomi Mi Bluetooth muis (Afbeelding: AliExpress)

12,80 euro

Bluetooth toetsenbord in Apple-stijl

Dit toetsenbord heeft verdacht veel weg van Apples Bluetooth toetsenbord. Alleen kost deze je nog geen 10 euro en heeft hij misschien een iets minder lange levensduur. Maar wie voor nog geen tien euro een matchen Bluetooth toetsenbord wil voor bij zijn MacBook heeft aan deze een goede optie. Het Bluetooth toetsenbord is overigens niet alleen compatibel met MacBooks of Apple’s iPad: hij werkt ook met andere tablets, laptops en smartphones.

AliExpress apple-stijl toetsenbord
Toetsenbord voor je iPad in Apple-stijl (Afbeelding: AliExpress)

9,59 euro

Opklapbaar laptopstandaard

Heb je geen aparte werkkamer of werkplek? Ruim dan je werkspullen op als je klaar bent met de werkdag. Als die spullen uit het zicht zijn dan kun je veel beter van je vrije tijd genieten. Zelfs als die zich aan precies dezelfde tafel plaatsvindt waaraan je zojuist 6 uur hebt zitten typen. Kies daarom voor een opklapbare en verstelbare laptopstandaard als deze. Hij laat zich zo klein opklappen dat hij nooit in de weg ligt.

laptoptstandaard opvouwbaar AliExpress
Opklapbaar laptopstandaard (Afbeelding: AliExpress)

12,97 euro

Bluetooth hoofdtelefoon met active noise cancelling (Bluedio T5)

Thuiswerken brengt vaak een stuk meer afleiding met zich mee dan werken op kantoor. Zo heb je misschien last van luidruchtige huisgenoten of buren, of vraagt je partner iedere 5 minuten aandacht. Sluit je af van deze afleiding door middel van een goede hoofdtelefoon met noise cancelling. Dit exemplaar van Bluedio is daar zeker geschikt voor. Voor deze prijs is het een goede aankoop waar je een tijd mee vooruit kunt. Een handige extra is dat hij een ingebouwde microfoon heeft zodat je er ook de nodige Zoom-sessies mee kunt voeren.

Bluedio T5 Bluetooth headphone noise cancelling
Bluedio T5 draadloze hoofdtelefoon met noise cancelling (Afbeelding: AliExpress)

26,98 euro

Bluetooth speakers speciaal voor je laptop

Xiaomi heeft Bluetooth speakers in het assortiment die speciaal bedoeld zijn om te koppelen aan je laptop. De set van twee werkt met Bluetooth 4.2 en heeft ook een ingebouwde microfoon. Zo kun je er dus ook mee bellen of Skypen. Om er voor te zorgen dat het geluid geen kwaliteit verliest door Bluetooth gebruiken deze speakers een professionele audio digitale signaalprocessor (DSP). En uiteraard is de prijs zo klein als we van Xiaomi gewend zijn.

xiaomi Mi laptop computer speaker
Xiaomi Mi Bluetooth computer speaker (Afbeelding: AliExpress)

62,39 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 laptop accessoires voor gestructureerde thuiswerkplek
Sluiten