AliExpress: 5 opvallend flitsende LED-mondkapjes

Op AliExpress staan bijzonder vreemde en soms ook bijzonder handige gadgets. Ze hebben vaak ook een bijna onmogelijk kleine prijs. Er worden veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers. Daardoor is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 opvallende mondkapjes voor je op een rij gezet:

Glasvezel LED-mondkapje

Overdag ziet dit mondkapje er gewoon uit als een saai grijs mondkapje maar als het donker is, wordt zichtbaar dat dit geen alledaags mondkapje is. Het eerste flitsende mondkapje uit dit rijtje is er een met ‘subtiele’ LED-lampjes die horizontaal in de stof zijn verweven. Laad het mondkapje op via een USB-kabel waarna het licht zo’n 8 uur brandt.

LED mondkapje AliExpress
Glasvezel LED-mondkapje (Afbeelding: AliExpress)

5,84 euro

AliExpress topper: 2021 LED-mondkapje

Dit mondkapje heeft een aantal LED-lampjes en is verkrijgbaar in verschillende ‘2021’-prints. Daarnaast staat er ook een korstige boodschap of een nieuwjaarsboodschap op het mondkapje gedrukt. Het is alleen te hopen dat deze mondkapjes in 2021 niet meer zo nodig zijn als nu.

mondkapje 2021 AliExpress
Mondkapje met LED’s en 2021-print (Afbeelding: AliExpress)

2,27 euro

Bluetooth LED-mondkapje

Je bepaalt zelf wat de print is die op dit LED-mondkapje verschijnt. Kies voor het kleine of het grote display en creëer op de bijbehorende app op je smartphone de lichtgevende print. Je kunt kiezen uit een aantal standaard patronen maar je kunt ook met je vinger een tekening op het beeldscherm maken. Een extra functie van dit mondkapje is dat de print kan meebewegen op de beat van de muziek die je smartphone afspeelt.

Bluetooth mondkapje Aliexpress
Bluetooth LED-mondkapje (Afbeelding: AliExpress)

7,28 euro

Kerstig LED-masker

Zijn de bovenstaande mondkapjes niet feestelijk genoeg voor je? Misschien is dit korstige exemplaar dan meer je ding. Het mondkapje heeft LED-lampjes in de stof verwerkt die de sneeuwpop en kerstboom uitlichten. Het mondkapje heeft verder een zogenaamde ‘stem sensor’. Die zorgt er voor dat wanneer je praat de kleur van de LED’s verandert. Veel feestelijker dan dat wordt het niet.

LED kerst mondkapje
Kerstig mondkapje (Afbeelding: AliExpress)

3,74 euro

Typisch AliExpress: LED-masker met gezichtsbehandeling

Het laatste LED-masker is er een die eigenlijk is bedoeld als LED-gezichtsbehandeling voor huidverjonging. Het lijkt er op dat je dit masker ook prima als bescherming kunt gebruiken als je de deur uit gaat. Zo sla je twee vliegen in één klap, of eigenlijk drie: bescherm jezelf tegen het virus, onderga al lopend een huidverjongende LED-behandeling en zie er flitsend uit dankzij de kleurrijke verlichting.

LED masker Aliexpress
LED-gezichtsmasker (Afbeelding: AliExpress)

9,03 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 opvallend flitsende LED-mondkapjes
Sluiten