AliExpress: 5 opvallende covers en decoratieve stickers voor je MacBook

Op AliExpress staan bijzonder vreemde en soms ook bijzonder handige gadgets. Ze hebben vaak ook een bijna onmogelijk kleine prijs. Er worden veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers. Daardoor is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 beschermende covers en decoratieve stickers voor je MacBook op een rij gezet. De een is handig en de ander voornamelijk ehm, bijzonder. Het is en blijft Ali hè.

Hard plastic gekleurde case

De eerste case in dit rijtje is de meest simpele. Het is een hard plastic case verkrijgbaar voor verschillende typen MacBooks. Kies koninklijk oranje als je op wilt vallen of ga voor grijs als je liever een onopgemerkte grijze muis blijft. De case bedekt zowel de bovenkant van de laptop als de onderkant. Het is geen enorm sterke oplossing om je laptop te beschermen maar hij beschermt in ieder geval tegen krassen en vlekken.

gekleurde MacBook case AliExpress
Gekleurde MacBook hard case (Afbeelding: AliExpress)

7,95 euro

AliExpress topper: ‘De Schreeuw’ meets Andy Warhol op je laptop

Over opvallen gesproken, wat vind je van deze kunstige en kleurrijke MacBook case? Op de bovenkant van de case (de achterkant van je beeldscherm) staat het wereldberoemde schilderij ‘De Schreeuw’ uitgebeeld, alleen dan in een soort Andy Warhol stijl. Deze print is afgedrukt op een hard plastic case zoals die hierboven. Hierdoor is ook de onderkant van de laptop beschermd tegen stof en krassen.

De Schreeuw MacBook cover
De Schreeuw MacBook cover (Afbeelding: AliExpress)

16,08 euro

Nog een kunstige optie: Picasso sticker voor MacBook

We gaan nog even door op de kunstige tour. Is iemand bekend met dit schilderij? Het is een Ali-achtige interpretatie van het wereldberoemde schilderij ‘Les Demoiselles d’Avignon’ geschilderd door Pablo Picasso. Deze case is wederom gemaakt van hard plastic, bedekt de boven- en onderkant van de laptop en wordt geleverd in verschillende modellen voor verschillende MacBooks.

Picasso MacBook sticker
Picasso MacBook sticker (Afbeelding: AliExpress)

10,89 euro

Een niet zo subtiele bumper en standaard

Deze MacBook case valt niet op om zijn print maar om zijn vorm en formaat. Deze flinke bumper maakt van iedere strakke en platte MacBook een stevige laptop. Dat is misschien niet de look die je voor ogen had toen je deze dure Apple laptop kocht, maar een beetje extra bescherming komt met een prijs.

stevige bumper MacBook AliExpress
Stevige bumper en standaard in-één (Afbeelding: AliExpress)

7,75 euro

Typisch AliExpress: inspirerende quote

Wie thuiswerk vanaf zijn laptop staart waarschijnlijk uren per dag naar zijn beeldscherm. Een beetje extra inspiratie op zijn tijd is daarom nooit verkeerd. Die inspiratie biedt de Chinese webshop in de vorm van een laptop sticker met een ‘inspirerende’ quote. Of in ieder geval een poging tot inspirerend.

MacBook sticker AliExpress
‘Inspirerende’ quote (Afbeelding: AliExpress)

4,20 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 opvallende covers en decoratieve stickers voor je MacBook
Sluiten