Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 3 aug 2021

AliExpress 5 opvallende Marvel meets Apple accessoires: AirPods cases en meer

AliExpress staat bekend als de website waarop je werkelijk alles kunt kopen. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Handig of niet; alle gadgets worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 opvallende accessoires voor je Apple gear uitgezocht.

Black Panther AirPods case

Op AliExpress kun je een AirPods case vinden in werkelijk alle vormen en maten. Het verbaast ons dan ook niets dat er ook een Black Panther exemplaar te koop wordt aangeboden. De siliconen beschermhoes gaat om Apples witte case heen. Hij beschermt de witte case dus tegen beschadiging. Al betekent dat wel dat die slanke en gestroomlijnde case wat dikker en onhandiger wordt.

Black panther AirPods case
Black Panther AirPods case (Afbeelding: AliExpress)

3,16 euro

AliExpress topper: Benedict Cumberbatch op je iPhone

Fans van Doctor Strange, dit is een iPhone case voor jullie. Hij is overigens ook leuk voor fans van Benedict Cumberbatch. Deze case om je iPhone betekent namelijk dat zijn gezicht levensgroot, oké, iPhonegroot op je toestel staat afgebeeld. De één vindt het misschien een beetje strange en de ander vindt het Doctor Strange.

doctor strange iPhone case
Doctor Strange iPhone (en Samsung Galaxy) case (Afbeelding: AliExpress)

2,40 euro

Sticker voor op Apple’s MacBook

Liever Scarlett Johansson op je MacBook dan Benedict Cumberbatch op je iPhone? Dat kan. Ali heeft in dat geval een laptop sticker voor je in de aanbieding die perfect op je MacBook Air 11 en Air Pro past. Kies voor een van de afbeeldingen waarop Black Widow in actie is afgebeeld, of simpelweg voor een foto van Scarlett Johanssons gezicht. De echte fan ziet vast dat het om een foto van Black Widow gaat, terwijl de leek zich afvraagt waarom je een enorme foto van een gezicht op je laptop hebt geplakt.

Black Widow Marvel AliExpress Macbook
Black Widow MacBook laptop sticker (Afbeelding: AliExpress)

6,50 euro

Marvel hoesje voor Apple’s Airtag

Zie hier exact dezelfde beschermhoesjes voor Apple’s AirTag als Apple verkoopt, alleen dan met Marvel-opdruk. Origineel hoor, Ali. Verwacht alleen niet dat dit de originele hoesjes van Apple zijn. Photoshop doet namelijk wonderen. Het blijft een verrassing hoe dit hoesjes eruit zien tot het op je deurmat valt. Verwacht niet te veel want dan kun je nog wel eens van een koude kermis thuis komen.

Apple AirTag Marvel AliExpress
AirTag hoesje met Marvel-opdruk (Afbeelding: AliExpress)

2,58 euro

Typisch AliExpress: AirPods case in de vorm van Thor’s hamer of Thor’s hoofd

Vond je de Black Panther AirPods case hi-la-risch? Dan heb je deze AirPod cases in de vorm van Thor’s hamer en Thor’s hoofd vast nog niet gezien. Vooral Thor’s hoofd is een topper als je het ons vraagt. Al lijkt hij waarschijnlijk meer op het hoofd van de tuinman van de buren dan op die van Chris Hemsworth. Leuk geprobeerd, Ali.

Thor AirPods case AliExpress
Thor AirPods case (Afbeelding: AliExpress)

3,10 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
AliExpress 5 opvallende Marvel meets Apple accessoires: AirPods cases en meer
Sluiten