Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 28 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Offline met AliExpress: 5 mini games tegen verveling

Je kent AliExpress waarschijnlijk van zijn vreemde gadgets en producten. Tussen alle vreemde items staan soms ook handige gadgets. Deze gadgets gaan vaak over de digitale toonbank voor een onmogelijk kleine prijs. Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 kleine games voor je uitgezocht om offline, zonder je smartphone, te spelen.

240-in-1 mini arcade game console

Op AliExpress staan ongetwijfeld een paar grote arcade speelkasten, maar Ali zou Ali niet zijn als het geen miniatuurversie van iedere gadget verkoopt. Zie hier een mini speelkast. Om een van de 240 games op dit arcade speelkastje te spelen moet je alleen wel kleine vingers hebben. De joystick en knoppen zijn namelijk ook minuscuul.

AliExpress arcade mini
Mini arcade games (Afbeelding: AliExpress)

9,67 euro

AliExpress topper: minuscule retro game console

Naast een mini speelkast kwamen we ook deze mini ‘retro’ game console tegen op de Chinese webshop. De adverteerder zegt dat dit gadget ”easy to carry” is vanwege het kleine formaat. Dat geloven we direct. Je hangt hem zo aan je sleutelbos. Maar is Tetris of een van de andere games ook ‘easy to play‘ op een game console kleiner dan je handpalm?

AliExpress mini game console sleutelhanger
Mini game console sleutelhanger (Afbeelding: AliExpress)

1,54 euro

Tetris!

Wie kleine vingers heeft en goede ogen kan Tetris spelen op de game console hierboven. Wie geen kinderhanden heeft en het zicht van een 60-plusser, niet getreurd, Ali heeft deze Tetris game console ook in de aanbieding. Dit Tetris-spelletje lijkt misschien wat groter maar om de blokjes te zien vallen op het kleine beeldscherm hebben wij waarschijnlijk alsnog een bril nodig. Wie van zijn Instagram-verslaving af wil kan dit spelletje erbij pakken. Tenminste, als je open staat voor een nieuwe verslaving. Tetris is namelijk zeker net zo verslavend als Instagram.

tetris game
Tetris (Afbeelding: AliExpress)

3,32 euro

Een game console die verdacht veel lijkt op…

De kleuren van deze game console komen ons heel bekend voor en jou waarschijnlijk ook. Verwacht echter geen Nintendo-achtige prestaties van dit gadget van nog geen 25 euro. Het is een ‘retro’ video game console met verschillende vooringestelde videogames. Daarnaast kun je het gadget ook gebruiken als e-reader of mp3-speler.

aliexpress game console nintendo
Een kopie van Nintendo’s Switch? (Afbeelding: AliExpress)

23,13 euro

Typisch AliExpress: retro game console

De meest retro-uitziende game console die we tegenkwamen op de Chinese webshop is dit apparaat. De game console heeft 600 of 500 voorgeprogrammeerde games. Ja, 500 of 600, aldus Ali. Waar dit aantal vanaf hangt is ons ook niet helder, maar 500 moet in ieder geval genoeg zijn toch?

retro game console AliExpress
Retro game console (Afbeelding: AliExpress)

6,56 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!