Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 5 dec 2021

AliExpress: 5 minuscule gadgets die met gemak in een schoen passen

AliExpress staat bekend als de website waarop je werkelijk alles kunt kopen. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Handig of niet; vrijwel alle gadgets op de website worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Doordat er veel (heel veel) producten op AliExpress worden verkocht door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 kleine gadgets voor je uitgezocht die makkelijk in een schoen passen.

Mini draadloze speaker

Het eerste gadget dat met gemak in je schoen, of die van iemand anders, past is deze minuscule Bluetooth speaker. Tenminste, als de speaker echt zo klein is als hij op de foto lijkt. De foto is namelijk zwaar gephotoshopt. Ali’s mini speaker heeft een ingebouwde microfoon zodat je er handsfree mee kunt bellen en een luisterduur van vier uur. Met een ingebouwde 3W speaker hoef je in ieder geval geen groots geluid te verwachten van dit kleine ding.

mini bluetooth speaker
Mini Bluetooth speaker (Afbeelding: AliExpress)

5,55 euro

AliExpress topper: Mini Bluetooth oordopjes

Zie hier een mini Bluetooth oordopje. Tenminste, als je het ding kunt zien. Het oordopje is haast niet te zien met het blote oog. Wie dit ding in zijn oor durft te stoppen is in ieder geval niet bang. Wij hebben nu al nachtmerries van het bezoek aan de huisarts die het oordopje er op de een of andere manier weer uit ons oor moet vissen.

mini Bluetooth oordopjes
Mini Bluetooth oordopjes (Afbeelding: AliExpress)

13,88 euro

Mini clip-on microfoon voor het vloggen

Zie hier een goed schoencadeau voor de vlogger (in-spé): een kleine clip-on microfoon. Het kleine gadget werkt draadloos, heeft ‘intelligente’ ruisonderdrukking en een accuduur van zo’n 10 uur. Of zoals Ali het noemt: een uithoudingsvermogen. Ja, voor z’n formaat is het inderdaad best een fit ding.

microfoon AliExpress
Clip-on microfoon (Afbeelding: AliExpress)

12,05 euro

Een andere soort clip

We gaan van de microfoon-clip naar de chip-clip. Zeg ‘chip-clip’ twintig keer achter elkaar en je weet niet meer hoe je mond werkt en welke taal je spreekt. Deze clip is bedoeld om een zak chips dicht te maken zodat je die goed op kunt bergen. Wat een grap! Alsof je chips overhoudt om te bewaren voor een volgende keer. Wie bedenkt dit soort dingen?

AliExpress chipszak clip
Chips clip (Afbeelding: AliExpress)

1,76 euro

Typisch AliExpress: Anker Nebula Capsule Smart projector

Met een beetje geluk past deze compacte projector van Anker in een schoen. Al kun je altijd die ene goede oude truck gebruiken die de laars of wandelschoen heet. Die heeft namelijk meer ruimte voor grote cadeaus. Deze Anker Nebula Capsule projector is zo groot als een blik frisdrank en is daardoor super portable en makkelijk mee te nemen.

AliExpresss Anker Nebula projector
Anker Nebula projector (Afbeelding: AliExpress)

263,96 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 minuscule gadgets die met gemak in een schoen passen
Sluiten