Typisch AliExpress: 5 opvallende en vreemde computermuizen

Op AliExpress staan bijzonder vreemde en soms ook bijzonder handige gadgets. Ze hebben vaak ook een bijna onmogelijk kleine prijs. Er worden veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers. Daardoor is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 computermuizen voor je uitgezocht die typisch AliExpress zijn.

Iron Man draadloze gaming muis

Deze eerste muis is er een voor de Marvel-fans onder ons. De Iron Man muis met een instelbare DPI (van 600 tot 1600), werkt draadloos en is onder andere compatibel met Windows XP, Vista en macOS. Voor wat special effects heeft de muis ingebouwde blauwe LED-lampjes, al zie je die natuurlijk niet wanneer je hand op de muis ligt.

iron man muis
Iron Man muis (Afeelding: AliExpress)

4,23 euro

AliExpress topper: daadwerkelijke muis-muis

Deze muis neemt het woord ‘muis’ wel heel letterlijk. Of is het toch een hamster? Het handige aan dit knaagdier is dat hij niet zomaar wegloopt. Hij rolt alleen over je bureau wanneer je dat zelf wilt. De muis-muis of hamster-muis werkt draadloos via een USB-ontvanger en is volgens Ali zelfs lekker zacht. Dit laatste bewijst maar weer dat je zeker niet alles moet geloven wat op Ali wordt gezegd.

computer muis AliExpress
Muis in de vorm van een muis (Afbeelding: AliExpress)

5,43 euro

Muis vermomd als speelgoedautootje

Een muis in de vorm van een kleine sportwagen? Waarom ook niet joh. De muis werkt direct en heeft geen driver nodig. Die ben je namelijk zelf. Het autootje heeft een DIP van 1600 en heeft volgens Ali een ergonomisch ontwerp. Voor een speelgoedautootje heeft het gadget misschien een ergonomisch ontwerp, maar het zal ons verbazen als hij je geen muisarm geeft.

computermuis AliExpress
Auto-muis (Afbeelding: AliExpress)

3,86 euro

Aardbei muis

Stylish and sweet, you deserve it”, aldus de verkoper op Ali. Beter dan dat kunnen wij het niet zeggen. Al is deze aardbei natuurlijk niet echt zoet. Noem het liever ‘giftig’. Zet je tanden daarom niet in deze aardbei wat niemand is ooit beter geworden van een stuk plastic in zijn maag. De muis wordt geleverd met een 1.35 meter lange kabel en werkt onder andere met Windows 8, Windows XP, macOS en meer.

aardbei muis AliExpress
Aardbei muis (Afbeelding: aliExpress)

2,99 euro

Typisch AliExpress: Star Wars muis

De laatste computermuis is er een voor de Star Wars-fans. De draadloze muis zelf heeft een simpel en strakke vorm zoals je waarschijnlijk al gewend bent. Wat anders is aan deze muis is dat de verkoper er een sticker van Darth Vader op heeft geplakt of deze print er op heeft afgedrukt. Niet revolutionair, maar wel een leuk detail.

Star Wars muis
Star Wars muis (Afbeelding: AliExpress)

0,64 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Reageer op artikel:
Typisch AliExpress: 5 opvallende en vreemde computermuizen
Sluiten