AliExpress: 5 (on)handige muismatten voor het thuiswerken

Op AliExpress staan bijzonder vreemde en soms ook bijzonder handige gadgets. Ze hebben vaak ook een bijna onmogelijk kleine prijs. Er worden veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers. Daardoor is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 opvallende en minder opvallende muismatten voor je uitgezocht voor je thuiswerkplek.

Letterlijke muismat

Voor een handgemaakt Perzisch tapijt van een beetje formaat moet je al snel 1000 euro neer. Dat is fors. Wie dat geld liever in zijn zak houdt kan ook voor een mini Perzisch tapijt kiezen. Oké, dit exemplaar is niet handgemaakt; het ziet ernaar uit dat het een muismat is met de opdruk van een tapijt en wat kwastjes aan de zijkant. Nep of niet, hij is leuker dan de gemiddelde zwarte muismat.

muismat AliExpress
Persisch tapijt muismat (Afbeelding: AliExpress)

4,19 euro

AliExpress topper: Xiaomi’s slimme muismat met QI-oplader

Het zal je niet verbazen dat het Chinese techmerk Xiaomi een muismat in de collectie heeft. Correctie: een multifunctionele muismat. Deze muismat heeft namelijk een ingebouwde QI-functie waardoor hij smartphones kan opladen en heeft hij een ingebouwde ronde knop met LED-licht. Waar dat beetje licht rondom de knop goed voor is weten wij ook niet precies, maar de knop zelf is wel handig. Daarmee regel je namelijk bijvoorbeeld het volume van je computer, mits de muismat via Bluetooth is aangesloten op je computer natuurlijk.

Xiaomi muismat AliExpress
Xiaomi muismat met QI-lader (Afbeelding: AliExpress)

31,66 euro

‘Houten’ muismat met QI-lader

De muismat met QI-oplader van AliExpress is, afgezien van zijn functies, vrij saai. Als hij te saai voor je is kun je ook voor dit exemplaar kiezen in houtuitvoering. De mat is uiteraard niet echt gemaakt van hout maar misschien dat dat van veraf en met een scheef oog wel zo lijkt. Deze muismat is verder waterproof en zweetabsorberend. Dit laatste is voornamelijk goed voor de (te) harde werkers onder ons.

houten muismat AliExpress
Muismat ‘hout’ met QI-lader (Afbeelding: AliExpress)

24,41 euro

Kittige muismat met polssteun

Een muismat met extra steun voor je pols is prettig wanneer je lange dagen (thuis)werkt achter je computer. Een muisarm zit namelijk in een kleine hoek. Op Ali kwamen we deze kittige kattenmuismat tegen waarvan de kussentjes in de kattenpoot ondersteuning bieden aan je pols. Zo win jij het kat en muisspel tegen de muisarm met gemak.

muismat kat AliExpress
Muismat met steun voor pols (Afbeelding: AliExpress)

6,70 euro

Typisch AliExpress: Verwarmde muismat

Als laatste in dit rijtje hebben we een typische Ali-gadget voor je: een muismat die via voorkomt dat je hand er tijdens het werken af vriest. Als je hand er af vriest kun je misschien eerst beter proberen in plaats van buiten binnen te werken. Heb je het nog steeds koud? Dan verwarmt deze elektronische handverwarmer en muismat in-één je hand tot hij soppig en klam is. Hoe je andere hand warm wordt moet je zelf uitzoeken.

verwarmde muismat USB
USB-verwarmde muismat (Afbeelding: AliExpress)

4,63 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 (on)handige muismatten voor het thuiswerken
Sluiten