AliExpress: 5 (niet zo) slimme zonnebrillen met bijzondere functies

Op AliExpress staan bijzonder vreemde maar soms ook bijzonder handige gadgets. En dat meestal voor een bijzonder en bijna onmogelijk kleine prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is alleen niet altijd makkelijk gezien het grote aantal producten en verkopers op de website. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 slimme zonnebrillen voor je uitgezocht met (on)handige functies.

Simpele slimme zonnebril

Dit eerste exemplaar is niet zo opvallend. Als je het niet wist dan zou je niet zeggen dat in de pootjes van deze zonnebril kleine speakers en een microfoon zijn verwerkt. Dankzij de Bluetooth-functie kun je de slimme zonnebril gebruiken als oordopjes om mee te bellen of om muziek mee te luisteren. De zonnebril ziet er misschien uit als een gratis zonnebril bij een gratis sixpack bier, maar het is er toch echt een van twintig euro op Ali.

slimme zonnebril
Slimme zonnebril (Afbeelding: AliExpress)

20,05 euro

AliExpress favoriet: Spy Kids in real life

Heb je ooit Spy Kids gezien (een film uit de 2001)? Dan begrijp je onze vergelijking vast. Deze supersnelle zonnebril ziet er uit alsof hij uit een slechte spionagefilm komt. Hij komt echter gewoon uit China. De zonnebril heeft een niet zo subtiele microfoon, een speaker en werkt met Bluetooth. En dat voor nog geen vijf euro.

AliExpress slimme zonnebril microfoon
Spy Kids-achtige zonnebril (Afbeelding: AliExpress)

3,42 euro

AliExpress topper: Bluetooth zonnebril voor de sportieveling

Volgens deze verkoper op de Chinese webshop is dit dé sportieve slimme zonnebril. Dit is duidelijk te zien aan het super snelle ontwerp, maar ook aan de functies. Zo belooft de zonnebril tegen regen en zweet te kunnen en hebben de glazen UV400 bescherming. Dankzij de ingebouwde Bluetooth-functie, speaker en microfoon kunje de zonnebril gebruiken tijdens het bellen of om muziek mee te luisteren. Of hij zo flitsend is als Ali doet voorkomen? Volgens de enige recensie niet. Daarin kun je lezen dat het volume niet hoog genoeg kan om op de weg daadwerkelijk wat te kunnen horen. Bepaald geen bijzaak…

Bluetooth zonnebril sport Ali
Bluetooth zonnebril voor tijdens het sporten (Afbeelding: AliExpress)

49,97 euro

Bone conduction zonnebril voor de fashionista

Deze slimme Bluetooth zonnebril werkt met zogenaamde ‘bone conduction’-technologie. Daarbij worden trillingen via, in dit geval de pootjes van de zonnebril, doorgegeven op het bot achter je oor. Hierdoor hoor je omgevingsgeluid nog net zo goed als het geluid van je belletje of de muziek.

slimme zonnebril ray ban Ali
Ray Ban-style slimme zonnebril (Afbeelding: AliExpress)

32,39 euro

AliExpress topper: Bluetooth zonnebril met camera

Deze zonnebril heeft een feature die geen enkele van de bovenstaande slimme zonnebrillen heeft: een ingebouwde camera. De camera zit in het midden tussen de twee glazen in zodat je tijdens het fietsen, hardlopen of hiken Full HD 1080P video’s kunt maken. Er zit een groot aantal knoppen op de zonnebril om de camera en microfoon te besturen. Leer die knoppen even uit je hoofd want als je de Bluetooth zonnebril op hebt dan zie je uiteraard niet welke waarvoor bedoeld is.

zonnebril camera AliExpress
Bluetooth zonnebril met camera (Afbeelding: AliExpress)

37,97 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 (niet zo) slimme zonnebrillen met bijzondere functies
Sluiten