Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 3 okt 2021
Leestijd: 3 minuten

AliExpress: nog 5 (on)handige Xiaomi budget gadgets

AliExpress staat bekend als de website waarop je werkelijk alles kunt kopen. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Handig of niet; alle gadgets worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Er worden veel, heel veel, producten op de website aangeboden door ontelbaar veel verkopers. Tussen al die producten staan ook veel gadgets van het bekende Chinese tech-merk Xiaomi. Wij hebben hieronder vijf budget gadgets van dit bekende merk voor je op een rij gezet. De een is handig en de ander, tja, het blijft AliExpress, hè.

Xiaomi Youpin ‘Slimme’ rugzak

Een slimme rugzak is handig wanneer je angst hebt voor smartphones en andere apparaten met nog maar 20 procent batterij. Zo is deze rugzak voorzien van een USB-aansluiting via welke je je apparaten kunt opladen terwijl ze in de rugtas zitten of je ze gebruikt. Is het echt slim om met een snoer dat uit je rugtas komt rond te lopen? Mwah. Het schreeuwt: ‘IK HEB EEN TABLET/LAPTOP/SMARTPHONE IN MIJN RUGTAS’. Zakkenroller 1 – 0 Jij.

xiaomi slimme rugtas
Slimme rugzak (Afbeelding: AliExpress)

28,19 euro

AliExpress topper: Xiaomi Huohou automatische flessenopener

Een fles ontkurken is niet moeilijk. Tenminste, voor de meesten van ons niet. Sommigen slagen er keer op keer in de kurk te vermorzelen in het proces. Zij kunnen beter bij wijn uit de buurt blijven. Wie de test der ultra-simpele-dingen-in-het-leven wel slaagt mag overstappen naar deze automatische flessenopener van Xiaomi. We geven toe: een handige maar zeer overbodige gadget. De set bestaat uit een opener, een decanteren en een vacuüm kurk.

Xiaomi flessenopener
Xiaomi Huohou flessenopener (Afbeelding: AliExpress)

44,83 euro

Xiaomi Draadloze Bluetooth muis 2

Een muis is essentieel voor wie veel op een computer of laptop werkt. Xiaomi heeft uiteraard een aantal Bluetooth muizen in de collectie. Neem bijvoorbeeld dit model. De strakke platte muis heeft instelbare gevoeligheid voor de bewegingssnelheid, en kan zowel via de bijbehorende mini-USB als via Bluetooth worden verbonden aan je apparaat.

Xiaomi Draagbare muis 2
Xiaomi Draagbare Muis 2 (Afbeelding: AliExpress)

16,63 euro

Xiaomi Mijia LCD Tekenpad

Zie hier Xiaomi’s versie van een notitieblok: een tekenpad of notepad om al je hersenspinsels op uit te werken. Het LCD-scherm is maar 7mm dik en is beschikbaar in een 10-inch en 13.5-inch formaat. Het gadget werkt op een simpele platte ronde batterij, zoals die in een horloge, en gaat 365 dagen mee bij dagelijks gebruik. Daarnaast wordt het Xiaomi gadget geleverd met de bijbehorende stylus.

Heb je een doktershandschrift en denk je dat je hersenspinsels beter tot hun recht komen op een LCD-scherm als deze? Nee. Ook een Xiaomi gadget kan niets beters van jouw krabbels maken.

Xiaomi tekenpad AliExpress
Xiaomi tekenpad (Afbeelding: AliExpress)

20,21 euro

Typisch AliExpress: Xiaomi Miria elektrisch massageapparaat voor de kat

Katten zijn diva’s, arrogant, en verwend. Gooi daar nog een schepje bovenop met dit massageapparaat dat speciaal bedoeld is voor de kat. Al lijkt hij ook geschikt voor op je eigen hoofd. Wie verdient de massage meer: je kat of jij? Wij houden ons liever even buiten dit vraagstuk voordat we in het midden van jullie cat fight belanden.

kattenmassage Xiaomi Aliexpress
Kattenmassage apparaat (Afbeelding: AliExpress)

13,74 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!