AliExpress: 5 (on)handige gadgets voor wie geen ochtendmens is

AliExpress staat bekend om zijn vreemde gadgets en producten. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets die worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs. Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je.

Deze keer hebben we 5 budget gadgets op een rij gezet voor wie moeite heeft met uit bed komen en voor wie moeite heeft op gang te komen in de ochtend. Wellicht maken deze jouw ochtenden, en daarmee ook die van de mensen om je heen, iets makkelijker.

Wekker voor wie onmogelijk vast slaapt: ‘Sonic bomb’

De eerste wekker in dit rijtje is er een voor wie serieus diep slaapt en door geen radiowekker of deuntje op zijn smartphone gewekt kan worden. Volgens de verkopers van deze wekker is het de meest krachtige ‘bed shaker die er is. De wekker heeft een extra luid alarm met een maximaal volume van 113 dB. Die maakt zelfs je buren wakker. Daarnaast heeft hij ingebouwde rode knipperende lampjes en trilt hij zo hard dat je vanzelf uit bed valt. Of dit echt lekker wakker worden is betwijfelen we, maar het is zeker een effectief ding.

sonic bomb wekker aliExpress
Sonic Bomb wekker (Afbeelding: AliExpress)

65,00 euro

AliExpress topper: wekker die je letterlijk laat opstaan

Een andere wekker die je gegarandeerd uit bed helpt is deze mat. Niet omdat hij zo lekker warm en zacht is dat je er na het wakker worden maar al te graag je voetjes op zet, maar omdat het irritante wekkergeluid anders niet stopt. Deze mat is namelijk een wekker in vermomming. De enige manier om de wekker te stoppen is door met beide voeten op de mat te gaan staan. Al kun je er misschien ook een enorm dik Harry Potter- of Games of Thrones boek op laten vallen voor wat rust in de tent.

alarm wekker mat
Wekker in een mat (Afbeelding: AliExpress)

25,24 euro

Xiaomi Mi Band 5: smartwatch met slaapmonitor

Een populaire gadget voor wie aan zijn slaapritme wil werken is een smartwatch. Zo heeft Xiaomi’s goedkope Mi Band 5 smartwatch een ingebouwde slaapmonitor. Deze analyseert je slaap middels hartslagdata en je beweging (tenminste, als je hem ‘s nachts ook draagt) en geeft inzicht in je slaappatroon. Of dit inzicht je slaap ook daadwerkelijk helpt verbeteren is een andere vraag. Wie moeite heeft met uit bed komen kan ook simpelweg proberen wat eerder naar bed te gaan, wat actiever te zijn overdag en gezonder te eten.

Xiaomi Mi Band 5
Xiaomi Mi Band 5 (Afbeelding: AliExpress)

25,12 euro

Aroma diffuser met zoutkristallen

Slapeloosheid is een serieus probleem en verschilt van persoon tot persoon. Wie insomnia heeft kan wellicht eens een aroma diffuser gebruiken. Dat is typisch zo’n gadget waar sommige mensen bij zweren en dat voor anderen niets uithaalt. Het proberen waard is hij zeker. Aromatherapie kan namelijk helpen om tot rust te komen. Je weet wel, die state of mind die je nodig hebt als je wilt slapen. Wie weet doen een paar druppels essentiële olie en Ali’s zoutkristallen wonderen voor je. Al betwijfelen we sterk of de zoutkristallen in de onderstaande afbeelding geen kartonnen dummies zijn.

aroma diffuser AliExpress
Aroma diffuser met zoutkristallen (Afbeelding: AliExpress

14,55 euro

Typisch AliExpress: Xiaomi Mi Scishare smart koffiemachine

Een apparaat dat de meeste ochtenden een stuk makkelijker maakt is een koffiezetapparaat. Tenminste, als er niet te veel knoppen op zitten die je met je luie hoofd moet bedienen. Dit kleine apparaat van Xiaomi lijkt erg gebruiksvriendelijk en zet met een druk op de knop een espresso voor je. Koffie uit cups is een beetje slootwater, maar dat proef je ‘s ochtends voordat je serieus wakker bent toch niet.

scishare Xiaomi koffie
Scishare Xiaomi koffiemachine (Afbeelding: AliExpress)

139,72 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Daarin leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 (on)handige gadgets voor wie geen ochtendmens is
Sluiten