Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 14 mrt 2021

AliExpress: 5 (on)handige gadgets die je zondag nét iets lekkerder maken

AliExpress staat bekend om zijn vreemde gadgets en producten. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets die worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs. Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 opvallende gadgets voor een luie zondag voor je op een rij gezet.

Smartphone standaard om je nek

Je smartphone ieder moment van de dag voor je neus houden is zwaar werk. Wiens smartphone niet aan zijn hand zit gelijmd kan hem op een luie zondag in dit standaard klikken om zijn armen wat rust te gunnen. Slinger het standaard om je nek waarna je volledig handsfree gebruik kunt maken van je smartphone. Laten we het een onhandig handige gadget noemen.

smartphonehouder AliExpress
Smartphonehouder (Afbeelding: AliExpress)

2,57 euro

AliExpress topper: wafelijzer

Start je luie rustige zondag goed met een uitgebreid zondagochtend ontbijt. Dit ontbijt bestaat, als het aan AliExpress ligt, uit een paar wafels in verschillende vormpjes. Het recept voor het beslag van de wafels moet je zelf opzoeken dus of dit wafelijzer je zondagochtend ontbijt tot een succes maakt heb je volledig zelf in de hand.

wafelijzer AliExpress
Wafelijzer (Afbeelding: AliExpress)

21,59 euro

Masserende goggles

Deze bril heeft wat weg van de gemiddelde VR-bril, maar de ervaring wanneer je hem op je hoofd zet is compleet anders. Deze goggles masseren het gebied rondom je ogen namelijk. De ingebouwde airbags ‘kneden’ de huid rondom je ogen en wenkbrauwen en de bril heeft ook een vibratie- en verwarmingsfunctie. Wij slaan een oogmassage van een apparaat van Ali even over, maar misschien zie jij er wel heil in tijdens je ontspannen zondag.

massage goggles AliExpress
Massagebril (Afbeelding: AliExpress)

27,35 euro

Opvouwbare sauna

Over ontspannen gesproken; zie hier een opvouwbare sauna die zelfs in het kleinste appartement of in de kleinste kamer past. Verstop jezelf in deze sauna wanneer je geen zin hebt om de afwas te doen en geniet tegelijkertijd van een stoombad. Over win-win situatie gesproken… Je kunt de sauna zelfs met z’n tweeën tegelijkertijd gebruiken als je de uitvoering met beengaten kiest, al komt er dan natuurlijk sowieso niets terecht van die stapel afwas.

opvouwbare sauna
Opvouwbare sauna (Afbeelding: AliExpress)

80,51 euro

Typisch AliExpress: Automatische wijn decanter

Wijn inschenken op een ontspannen zondagavond? Daar heb je toch helemaal geen puf voor. Een automatische wijn dispenser als deze doet het ‘zware’ werk voor je. Op de productpagina van deze schenktuit staat dat het een ”instant hangover” is. Wat Ali daarmee precies bedoelt is ons een vraag, maar het is te hopen dat een instant hangover niet het effect is dat deze decanter op je heeft.

wijn dispenser
Elektrische wijndispenser (Afbeelding: AliExpress)

6,70 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 (on)handige gadgets die je zondag nét iets lekkerder maken
Sluiten