AliExpress: 5 (on)handige iPhone 12 accessoires

Op AliExpress staan bijzonder vreemde en soms ook bijzonder handige gadgets. Ze hebben vaak ook een bijna onmogelijk kleine prijs. Er worden veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers. Daardoor is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 goedkope iPhone 12 accessoires voor je op een rij gezet.

Siliconen iPhone 12 case

Heb je een nieuwe iPhone 12 gekocht? Dan doe je er goed aan er zo snel mogelijk een sterk hoesje omheen te doen. Verzekering of niet; het is altijd zonde als je glazen smartphone kapot valt. Of deze onmogelijk goedkope siliconen case van AliExpress een val breekt durven we niet te zeggen, maar als je geen geld wilt uitgeven aan een hoesje kun je de gok nemen.

iPhone 12 case
iPhone 12 case (Afbeelding: AliExpress)

Vanaf 0,01 euro

AliExpress topper: Magsafe portemonnee

Apple heeft allerlei verschillende Magsafe portemonnees uitgebracht samen met de iPhone 12. Dankzij de verschillende kleuren en materialen kun je ze zelf mixen en matchen met je smartphone en smartphone case. Uiteraard duiken er ook allerlei Magsafe wallets op op de Chinese webshop die ‘echt’ van Apple zijn. De verkoper van dit exemplaar claimt niet dat het om een echte Apple accessoire gaat. Dat zegt niets over de productkwaliteit al mag je er vanuit gaan dat de portemonnee er niet zo gephotoshopt uitziet in het echt.

iPhone 12 magsafe portemonnee
Magsafe portemonnee (Afbeelding: AliExpress)

7,57 euro

Magsafe oplader voor in de auto

Wie veel onderweg is heeft vast baat bij een Magsafe oplader voor in de auto. Ali staat er bol van. Bestel er een op de Chinese webshop en zodat je hem hopelijk net op tijd binnen hebt voor de zomervakantie met de auto in 2021.

Magsafe oplader
Magsafe oplader (Afbeelding: AliExpress)

8,19 euro

Beschermglas voor op de cameralens

Een hoesje om je nieuwe smartphone doen is niets meer dan gezond verstand. Dat geldt ook voor dun beschermglas op het scherm van je smartphone. Je kunt dit dunne beschermglas ook speciaal voor de lenzen van je camera’s kopen. Of dit geharde glas voor je camera op lange termijn handig is of juist storend blijkt en je camera beschadigt durven we niet te zeggen.

iPhone 12 camera glas
iPhone 12 camera beschermglas (Afbeelding: AliExpress)

Vanaf 0,01 euro

Typisch AliExpress: magnetische draadloze oplader en standaard voor iPhone 12

Op de Chinese webshop wordt dit gadget verkocht als een magnetische draadloze oplader en standaard voor de iPhone 12. In werkelijkheid is het slechts een standaard waar je je eigen draadloze oplader van Apple in moet haken. Vind je dat alsnog een kleine drie euro, maanden wachten en waarschijnlijk belachelijk veel verpakkingsmateriaal waard? Dan weet je waar je hem kunt vinden.

draadloze oplader AliExpress
Standaard voor iPhone 12 (Afbeelding: AliExpress)

2,87 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 (on)handige iPhone 12 accessoires
Sluiten