Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 14 jul 2021

Typisch AliExpress: 5 opvallende en (on)handige smartphonehouders

AliExpress staat bekend als de website waarop je werkelijk alles kunt kopen. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Handig of niet; alle gadgets worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 opvallende smartphone houders op een rij gezet.

Smartphonestandaard met gimbal

Een smartphonehouder is het perfecte hulpmiddel om je smartphone verslaving even pauze te gunnen. Zet het toestel in een standaard of houder en geniet even van twee lege handen. De serieuze verslaafde wil wel naar zijn smartphone blijven kijken: voor hen heeft Ali deze slimme gimbal in de aanbieding. Het standaard maakt gebruik van een slimme technologie om je te volgen waardoor je kunt doen alsof je totaal verwijderd bent van je smartphone en helemaal niet bezig bent met de online wereld, terwijl de camera van je smartphone en je 311 ongeïnteresseerde volgers op Instagram je door de hele kamer volgen.

smartphone gimbal
Smartphone standaard met gimbal (Afbeelding: AliExpress)

3,48 euro

AliExpress topper: Bluetooth speaker en standaard (en krab) in-een

Lekker nautisch hoor, Ali, zo’n krab als smartphonehouder. Wat zeg je, is het ook een Bluetooth speaker? Natuurlijk. We hadden niet anders van je verwacht. Hou je je smartphone liever in je hand in plaats van hem in de klemmen van een krab te laten rusten? Dan kun je ook een pen, lepel of ander langwerpig voorwerp in de klemmen leggen. Super handig, of zoiets.

Bluetooth speaker AliExpress
Smartphone houder en Bluetooth speaker in-een (Afbeelding: AliExpress)

8,08 euro

Een lange arm

Zie hier een smartphonehouder voor je thuiswerkplek, voor op de bank of voor in bed. Het is een veelzijdig ding. Wat het niet is? Een subtiel ding. Klem de smartphonehouder aan het bureau om je toestel altijd bij de hand te hebben, maar nooit in je hand. Misschien is het wel handig wat fluoriserend lint om het standaard te wikkelen omdat een collega niet per ongeluk tegen deze enorme wegversperring aan loopt.

AliExpress smartphone houder
Een lange arm (Afbeelding: AliExpress)

8,01 euro

WC-rol en smartphone houder in-een

Naar de wc gaan zonder smartphone? Dan kunnen mannen niet. Zeker niet de mannen die complete dagdelen in de wc verdwijnen. Dat zijn trouwens alle mannen. Aan hen verkoopt Ali daarom een ehm, creatieve wc-rolhouder inclusief smartphonestandaard. Het nadeel van dit gadget? Je kunt het beeldscherm van je smartphone niet zien, maar dat hoeft ook niet, toch?

wc-rol houder smartphone standaard
WC-rol houder en smartphonestandaard in-een (Afbeelding: AliExpress)

27,64 euro

Typisch AliExpress: Smartphonehouder voor aan het autostuur

Handsfree rijden? Geen probleem, aldus AliExpress. Zie hier een smartphonehouder voor in de auto voor aan het stuur. Is dit veilig? Waarschijnlijk niet. Kun je zo handsfree auto rijden? Dat wel. In ieder geval totdat de smartphone uit de houder onder je stoel of gaspedaal valt.

smartphonehouder autostuur AliExpress
Smartphonehouder voor aan het autostuur (Afbeelding: AliExpress)

1,41 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Typisch AliExpress: 5 opvallende en (on)handige smartphonehouders
Sluiten