Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 30 mei 2021
Leestijd: 3 minuten

AliExpress: 5 (on)opvallende smartphone hoesjes voor iPhones

AliExpress staat bekend om alle vreemde gadgets en producten die er te koop worden aangeboden. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Handig of niet; alle gadgets worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dit zijn vijf smartphone hoesjes voor je iPhone 11, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 8 en meer.

Bruin transparant smartphone hoesje

Wie voor een transparant smartphone hoesje kiest doet dat meestal om de nieuwe smartphone niet te verbergen. Een transparant hoesje telt een nieuwe (of oude) iPhone natuurlijk goed tentoon. Waarom je dan voor een bruin getint transparant hoesje zou kiezen is ons een vraag. Door deze cola-achtige kleur lijkt het eigenlijk alsof het hoesje smerig is en zijn beste tijd al heeft gehad. Wie weet werkt het goed als anti-diefstal methode.

bruin transparant iPhone case
Bruin transparant iPhone hoesje (Afbeelding: AliExpress)

1,16 euro

AliExpress topper: weg met stress-case voor iPhone X, iPhone 12 en meer

De stresskip die vijf keer in een minuut het smartphone hoesje van zijn smartphone af haalt en er weer op doet, of wie continue aan de randjes van de bumper aan het friemelen is kan dit kleurrijke hoesje van AliExpress overwegen. Dit hoesje ziet er misschien niet heel rustgevend uit, maar de siliconen bubbels functioneren als stressbal. Hoe? Dat zegt Ali er niet bij. Wellicht dat je er in kunt knijpen of kan iemand anders het hoesje over je gespannen schouders bewegen. Wees er creatief mee, behalve als dat je alleen maar meer stress oplevert.

iPhone hoesje AliExpress
Kleurrijk iPhone hoesje (Afbeelding: AliExpress)

Vanaf 0,01 euro

Een natuurlijk onnatuurlijk hoesje

Het is toeval dat we in dit rijtje zo veel bruine smartphone hoesjes hebben staan. Ook dit exemplaar heeft een bruin-tint en heeft een kurk-look. We zeggen ‘look’ want dit hoesje is niet echt gemaakt van kurk. Wellicht heeft de fabrikant het woord ”Naturally” daarom ook tussen aanhalingstekens geplaatst.

kurk iPhone hoesje
iPhonehoesje van ‘kurk’ (Afbeelding: AliExpress)

5,85 euro

Simpele siliconen iPhone case voor iPhone XS, iPhone 12 Pro Max, iPhone 8 en meer

De twee hoesjes voor je iPhone hierboven zijn ietwat opvallend, maar zelfs AliExpress verkoopt neutrale hoesjes voor je iPhone 12 Pro Max, iPhone X en andere Apple smartphones. Zo ook dit exemplaar. Dit siliconen hoesje is overigens in veel meer kleuren beschikbaar dan bruin, maar hij past zo lekker in ons vreemde bruine smartphone hoesjes-thema. Daarnaast wilden we je deze foto van AliExpress waarin iemand eens even stevig in het hoesje knijpt (waarom?) je ook niet onthouden.

Siliconen iPhone hoesje ALiExpress
Siliconen iPhonehoesje (Afbeelding: AliExpress)

Vanaf 0,01 euro

Typisch AliExpress: Serieuze shock proof case

Een dure iPhone verdient goede bescherming tegen stoten en vallen. Of een AliExpress smartphone hoesje van minder dan tien euro die goede bescherming biedt durven we niet te zeggen. Waar we wel vrij zeker van zijn is dat je iPhone niet makkelijk uit het hoesje valt, indien dit je grootste zorg was. Het hoesje en zijn verschillende lagen worden namelijk met een aantal kleine schroeven aan elkaar bevestigd en dichtgemaakt.

armour shock proof iPhone case Aliexpress
Shock proof iPhone hoesje (Afbeelding: AliExpress)

5,63 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 (on)opvallende smartphone hoesjes voor iPhones
Sluiten