AliExpress: 5 (on)opvallende wekkers die je uit bed jagen

Op AliExpress staan bijzonder vreemde maar soms ook bijzonder handige gadgets. En dat meestal voor een bijzonder en bijna onmogelijk kleine prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is alleen niet altijd makkelijk gezien het grote aantal producten en verkopers op de website. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 typische AliExpress wekkers waar je niet doorheen slaapt.

AliExpress topper: Vliegende wekker

Een van de meest irritante wekkers die we ooit hebben gezien is misschien wel deze vliegende wekker. Het is een echte klassieker op de Chinese webshop die we al een aantal keer voorbij hebben zien komen. Hij werkt als volgt: als de wekker afgaat dan vliegt de propeller die bovenop de wekker is bevestigd van het apparaat af. De wekker stopt pas met lawaai maken wanneer jij de propeller hebt gevangen (of opgeraapt) en weer in de wekker hebt geprikt. Of dit echt zo’n hoogvlieger is als Ali doet voorkomen is aan jou om uit te testen.

vliegende wekker Ali
Vliegende wekker (Afbeelding: AliExpress)

9,51 euro

Pratende kat als wekker

De tweede wekker uit dit rijtje is ook een opvallend exemplaar. Dit beestje begint te ‘praten’ zodra de wekker afgaat. Ben je het kattengejank zat en wil je nog even verder slapen? Schakel het geluid dan uit door de schakelaar (dat is de staart) omlaag te duwen.

Kat wekker
Pratende wekker (Afbeelding: AliExpress)

11,05 euro

Alarm met grote ogen

Om van deze wekker af te lezen hoe laat het is moet je goed wakker zijn en goede ogen hebben. Kun jij op de onderstaande foto zien welke tijd het klokje aangeeft? Dat is 5:40 uur. Als het niet zo nauw komt hoe laat je opstaat dan is deze wekker een optie voor je.

wekker AliExpress
Wekker met ogen (Afbeelding: AliExpress)

12,68 euro

Multifunctionele wekker van Xiaomi Mijia

Uiteraard heeft ook Xiaomi een aantal wekkers in de collectie. Dit eerste exemplaar is simpel maar heeft een aantal handige functies. Zo kun je de wekker via Bluetooth aan je smartphone koppelen waardoor je hem via je smartphone kunt instellen. Daarnaast geeft hij de temperatuur en luchtvochtigheid weer, heeft hij zowel nachtlicht als daglicht en kun je hem ook koppelen aan andere slimme Mijia-apparaten van Xiaomi.

Xiaomi wekker
Xiaomi wekker (Afbeelding: AliExpress)

11,13 euro

AliExpress topper: Slimme wekker van Xiaomi met spraakassistent

Voor wie de bovenstaande wekker van Xiaomi niet slim genoeg is kan dit exemplaar, de Xiaoai smart wekker, overwegen. Deze slimme wekker heeft onder andere een ingebouwde spraakassistent waardoor je hem terwijl je nog op een oor ligt kunt laten snoozen. Zonder dat je daarvoor onder de dekens uit hoeft te komen.

Xiaomi smart wekker aliExpress
Slimme wekker van Xiaomi (Afbeelding: AliExpress)

17,25 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 (on)opvallende wekkers die je uit bed jagen
Sluiten