Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Deals 21 mei 2021

AliExpress: 5 opvallende, bizarre en hilarische Bluetooth speakers

AliExpress staat bekend om alle vreemde gadgets en producten die er te koop worden aangeboden. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Handig of niet; alle gadgets worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dit zijn 5 opvallende Bluetooth speakers.

Franse buldog speaker

De kleine stevige Franse Bulldog is een aanwezige hond. De hond maakt veel geluid; van blaffen tot aan een zware adem door zijn vervormde snuit. Wie het een leuk beestje vindt, maar geen zin heeft in het geblaf en gesnurk (en de zorg voor een hond) kan voor een speaker in de vorm van een Franse Bulldog kiezen. Bijna hetzelfde, toch? Uit deze Bluetooth speaker komt namelijk ook geluid, alleen kun je zelf kiezen welk geluid dat is.

bulldog speaker
Franse bulldog speaker (Afbeelding: AliExpress)

19,90 euro

AliExpress’ kleinste Bluetooth speaker

Is dit dan echt de kleinste Bluetooth speaker die op AliExpress te koop is? Misschien. Op de ene afbeelding lijkt hij kleiner dan op de ander. Hoe klein of groot de speaker is blijft dus een verrassing tot hij in een grote doos bij je thuis wordt bezorgd, of in een envelop door de brievenbus wordt gegooid.

Bluetooth speaker AliExpress
Kleine bluetooth speaker (Afbeelding: AliExpress)

9,62 euro

Smartphone speaker of smartphone standaard?

We zijn een beetje in de war en dat komt door dit gadget. Is het een smartphone standaard of een speaker? En waar zijn al die antennes en cirkels die vanachter de mini-tv tevoorschijn komen goed voor? Enfin. Stop je smartphone in deze kleine Bluetooth speaker als je even geen zin meer hebt hem vast te houden. Tenminste, als je smartphone in het standaard past natuurlijk. Welk formaat die is, staat namelijk nergens vermeld.

Bluetooth smartphone speaker
Speaker voor smartphone of smartphone standaard? (Afbeelding: AliExpress)

7,44 euro

Iron Man Bluetooth speaker

Marvel en Iron Man-fans opgelet: zie hier een Bluetooth luidspreker geheel in Iron Man-thema. De speaker met 1200 mAh accu heeft een ingebouwde FM-radio en werkt via Bluetooth 4.2.

Hoe groot of klein het gadget is kunnen we alleen inschatten aan de hand van een foto op de AliExpress productpagina waarop de speaker naast een USB-kabel ligt. Het antwoord: het is een verrassend minuscuul ding waarschijnlijk op je handpalm past. Of dat goed is, mag je zelf bepalen.

iron man Bluetooth speaker aliexpress
Iron Man Bluetooth speaker (Afbeelding: AliExpress)

12,21 euro

Typisch AliExpress: Hamburger bluetooth speaker

Is het een hamburger, is het een kip of is het een kip met een hamburger als lichaam? Geen idee. Het is in ieder geval een Bluetooth speaker. Een ietwat vreemde.

Verbind de Bluetooth speaker aan je smartphone, tablet of laptop en tap het beestje op zijn snuit om de muziek te starten of pauzeren.

hamburger Bluetooth speaker Aliexpress
Hamburger Bluetooth speaker (Afbeelding: AliExpress)

23,04 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 opvallende, bizarre en hilarische Bluetooth speakers
Sluiten