Typisch AliExpress: 5 opvallende (elektrische) eenwielers

AliExpress staat bekend als website waarop je werkelijk alles kunt kopen. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Handig of niet; alle gadgets worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 opvallende en opmerkelijke (elektrische) eenwielers voor je op een rij gezet.

Eenwieler ‘skateboard’?

Toen we dit gadget op AliExpress zagen dachten we dat het een elektrische eenwieler was. Dat is niet het geval. Wat het wel is? Een skateboard met één wiel, natuurlijk. Hoe ‘skateboarden’ op deze eenwieler werkt zonder dat je er vanaf valt wanneer je stept is ons een vraag, maar stuur ons zeker filmpjes toe van een succesvol ritje (en je fails) op dit vreemde ding. Al weet de kenner natuurlijk dat je eigenlijk twee van deze Orbit Wheels nodig hebt voor een succesvol ritje.

eenwieler skateboard
Eenwieler skateboard (Afbeelding: AliExpress)

107,81 euro

AliExpress topper: Elektrische eenwieler

Ah, dat lijkt er meer op, een eenwieler met elektrische motor. Laten we eerlijk zijn: rijden op een elektrisch eenwieler ziet er ietwat komisch uit. Wie het wel een praktisch vervoermiddel vindt kan op AliExpress kiezen uit verschillende exemplaren, waaronder dit futuristische exemplaar. Of het dunne wiel een ritje over hobbelige klinkerstraten in de stad overleefd (of beter gezegd: of jij dit overleefd) weten we niet, maar wie weet zit er meer vering in het gadget verwerkt dan we vermoeden.

AliExpress elektrische eenwieler
Elektrische eenwieler Inmotion V5F (Afbeelding: AliExpress)

507,84 euro

Elektrische eenwieler met regenboogvlag

Tussen de elektrische eenwielers op de Chinese webshop kwamen we verschillende opties tegen met flitsende verlichting. Dat is wel zo handig; ook op een eenwieler wil je zichtbaar zijn in het verkeer. Al helemaal wanneer je jezelf vooruit beweegt alsof je op een lopende band op het vliegveld staat.

Bij dit elektrische vervoermiddel zit het wel goed met verlichting. Niet omdat deze regenboog-lampen enorm fel zijn en enorm bijdragen aan je zichtbaarheid, maar omdat ze simpelweg heel leuk zijn.

elektrische eenwieler regenboog AliExpress
Elektrische eenwieler met regenboog-verlichting (Afbeelding: AliExpress)

1411,37 euro

Elektrische vervoermiddel met stuur en dikke band

Over vreemde elektrische vervoermiddelen gesproken: zie hier een elektrische eenwieler met zadel, stuur en een band die eruitziet alsof je ermee over het strand kunt crossen. Dat moeten we zien. Deze eenwieler is eigenlijk een elektrische variant op de ‘ouderwetse’ eenwieler waarop je in het gemiddelde circus iemand ziet rondrijden. Dit bizarre elektrische exemplaar past overigens ook prima in het circus.

elektrische eenwieler stuur
Elektrische eenwieler met stuur (Afbeelding: AliExpress)

554,89 euro

Typisch AliExpress: elektrische eenwieler met zadel?

Een iets subtielere variant op de bovenstaande eenwieler met zadel en stuur is dit kleine elektrische stokpaard. De eenwieler heeft een zadel, al vragen we ons sterk af of je daarop kunt zitten terwijl het beestje rijdt. Je moet namelijk wel hele korte benen hebben wil je op het zadel zitten terwijl je voeten op de voetsteunen rusten. Het wiel van dit elektrische vervoermiddel ziet er overigens wel uit alsof hij hobbelige klinkerstraten overleeft.

elektrische eenwieler zadel AliExpress
Elektrische eenwieler met zadel? (Afbeelding: AliExpress)

675,31 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Reageer op artikel:
Typisch AliExpress: 5 opvallende (elektrische) eenwielers
Sluiten