Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 17 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

AliExpress: 5 opvallende en (on)handige gadgets in Marvel-thema

Op AliExpress staan bijzonder vreemde en soms ook bijzonder handige gadgets. Ze hebben vaak ook een bijna onmogelijk kleine prijs. Er worden veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers. Daardoor is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 opvallende Marvel-gadgets voor je uitgezocht.

LED Iron Man t-shirt

Je kunt er net zo bijlopen als mister Iron Man himself dankzij AliExpress. Daar scoor je namelijk dit t-shirt met ingebouwd LED-licht. Of hij lekker zit met alle bedrading aan de binnenkant is te betwijfelen, maar daar hoor je Iron Man ook niet over klagen, toch?

LED Marvel t-shirt
LED Iron Man t-shirt (Afbeelding: AliExpress)

16,09 euro

AliExpress topper: Thanos mondkapje voor kinderen

Op AliExpress staan ontelbaar veel verschillende mondkapjes. Zo ook een paar exemplaren met Marvel-print, zoals deze met Thanos’ mond er op afgedrukt. Vind je dit een tof mondkapje? Dan moeten we je helaas teleurstellen; hij is bedoeld voor kinderen. Al kun je de gok natuurlijk wagen als je een klein hoofd hebt.

mondkapje Marvel
Thanos mondkapje voor kids (Afbeelding: AliExpress)

3,92 euro

Marvel toetsenbord stickers voor MacBook Air

Wie blind kan typen en de toetsen op zijn MacBook helemaal uit zijn hoofd kent kan ze afplakken met deze set met Marvel toetsenbord stickers voor MacBook Air. Kun je nog niet blind typen maar plak je de stickers toch op het toetsenbord? Dan leer je het, noodgedwongen, sneller dan snel doordat je toetsen nu zijn omgetoverd in mini Super Mannetjes, Captain Marvels en meer.

Marvel toetsenbord AliExpress
Marvel toetsenbordstickers (Afbeelding: AliExpress)

4,21 euro

Deadpool samsung case voor Samsung smartphones

Deadpool; je hebt er niets mee of je houdt er van. Voor deze laatste groep kwamen we op AliExpress een aantal smartphone hoesjes tegen met Deadpool-opdruk. Deze hoesjes zijn alleen geschikt voor een aantal Samsung-toestellen. Kies uit een van de typische Deadpool afbeeldingen voor dat extra beetje bescherming van je smartphone.

deadpool smartphone case AliExpress
Deadpool smartphone case voor Samsung-toestellen (Afbeelding: AliExpress)

3,31 euro

Typisch AliExpress: Avengers AirPods case

Apple heeft een perfect witte AirPods case ontwikkeld. Een case waar weinig aan op te merken valt. Behalve dan dat hij saai is. Die perfect witte case kan daarom mooi opgeborgen worden in een van deze Avengers AirPods cases. Dat biedt extra bescherming voor je dure Bluetooth oordopjes en oplaadcase, en voegt daarnaast ook wat kleur toe aan die smetteloze witte case.

Hulk AirPods case
Hulk AirPods case (Afbeelding: AliExpress)

1,67 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!