Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 24 nov 2020

AliExpress: 5 opmerkelijke gadgets voor je auto die je niet nodig hebt

Op AliExpress staan bijzonder vreemde en soms ook bijzonder handige gadgets. Ze hebben vaak ook een bijna onmogelijk kleine prijs. Er worden veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers. Daardoor is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 opvallende gadgets voor de auto voor je op een rij gezet.

Special effects voor de uitlaatpijp

Even een disclaimer: in dit artikel probeer ik niet een soort reverse psychology toe te passen. Ik meen het als ik zeg: koop dit gadget voor je auto niet. Niemand wordt blij van deze rook- en lichtshow uit je uitlaatpijp. Jijzelf niet, want je ziet het niet eens, en de persoon die achter je rijdt ook niet. Die vindt het hooguit indrukwekkend dat je oud genoeg bent om te rijden en als nog zo’n gadget in je uitlaatpijp installeert.

uitlaatpijp gadget auto
Special effects voor de uitlaatpijp (Afbeelding: AliExpress)

8,90 euro

AliExpress topper: geen koude handen in de auto

Eerlijk is eerlijk, deze bontjes zien er serieus lekker warm uit. Daar kom je de winter wel mee door. Al krijg je waarschijnlijk wel spontaan last van je huisstofmijtallergie met al dat stof om het stuur, de versnellingspook en de handrem. En had je nog geen allergie voor de huisstofmijt? Dan krijg je die wel met al dit pluis onder je neus.

auto gadget AliExpress
Warme ‘bontjes’ (Afbeelding: AliExpress)

4,79 euro

Opblaasbare Ferrari

Kun je je geen Ferrari veroorloven? Geen probleem, op Ali scoor je namelijk een opblaasbare Ferrari. Oké, dat is niet hetzelfde als een echte Ferrari, maar je kunt niet alles hebben hè. Op de foto hieronder zie je uiteraard een echte Ferrari en geen opblaasbaar model dus klik even op de AliExpress-link voor de ‘echte’ parel.

Ferrari
Rode Ferrari (Afbeelding: Ferrari Magazine)

1017,28 euro

Zwaard als versnellingspook

Zie hier een zogenaamd zwaard als versnellingspook. We kunnen nu een hele flauwe grap maken over ‘de bocht afsnijden’ maar die laten we achterwege. Het lijkt ons ietwat onhandig een enorm Samurai zwaard als versnellingspook te hebben, maar misschien glijdt hij wel als een mes door de boter.

zwaard auto AliExpress
Een zwaard als pook (Afbeelding: AliExpress)

14,65 euro

Typisch AliExpress: Autolift voor je eigen oprit of tuin

Een complete parkeerlift voor je auto bestellen op Ali? Waarom ook niet. We kwamen dit exemplaar tegen dat in een gat in de grond te installeren is. Die installatie moet je alleen wel zelf doen nadat dit enorme gevaarte in een container vanuit China is overgekomen. Durf jij je auto door deze lift onder de grond te laten parkeren?

autolift AliExpress
Autolift (Afbeelding: AliExpress)

7672,69 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 opmerkelijke gadgets voor je auto die je niet nodig hebt
Sluiten