Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 25 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

AliExpress: 5 (on)opvallende budget gadget voor Pokémon liefhebbers

AliExpress staat bekend om zijn vreemde gadgets en producten. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets die worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs. Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 bijzondere Pokémon gadgets voor je uitgezocht.

Pokémon case voor AirPods

Begrijp ons niet verkeerd, Apple’s gadgets hebben een strak design, maar een beetje saai zijn alle witte producten wel. De Pokémon fan die wel wat kleur in zijn leven, en voor zijn Apple geur, kan gebruiken kan op Ali terecht voor een nieuwe AirPods case. Deze case is leverbaar als Poké-ball en als Pikatchu.

Pokémon AirPods case
Pokémon AirPods case (Afbeelding: AliExpress)

3,50 euro

AliExpress topper: Pokémon vangende Bluetooth armband

Dit gadget is er een voor de luie Pokémon Go-speler die liever anoniem blijft. Met dit gadget om je arm loop je namelijk casual langs een spot waar Pokémon te vangen zijn zonder als een maniak met je smartphone rondjes te lopen op zoek naar de virtuele beestje. Al is het natuurlijk de vraag in hoeverre je je hobby en liefde voor Pokémon geheim kunt houden met deze enorme armband om je pols.

Pokémon Go vanger
Pokémon Go catcher (Afbeelding: AliExpress)

16,31 euro

Automatische spaarpot met Pikatchu erin

Nee, deze spaarpot spaart niet automatisch, maar hij verzamelt het geld wat je erop legt wel automatisch. Een kleine grijpgrage Pikachu komt uit de spaarpot tevoorschijn om de muntjes te verzamelen. Nu horen we je denken: ‘Wie heeft anno 2021 nog cash geld op zak?’. Dat weten wij ook niet.

Pokémon spaarpot
Pokémon spaarpot (Afbeelding: AliExpress)

13,55 euro

Pokémon kabelbeschermer

Deze Pokémon gadget is lekker praktisch. Het kleine beetje ziet er schattig uit maar heeft een belangrijke functie: het beschermen van je kabel. We weten allemaal hoe makkelijk die kapot gaan en hoe irritant het is wanneer je je smartphone in onmogelijke hoeken moet leggen om verbinding te maken met de kabel. Draag de zorg voor je kabel over aan deze kleine beestjes zodat deze langer mee gaat.

Pokémon kabelbeschermer
Kabelbeschermer (Afbeelding: AliExpress)

1,19 euro

Typisch AliExpress: Poster panelen

De serieuze Pokémon-fan hoeft zijn liefde voor deze anime niet onder stoelen of banken te steken. Deze fan hangt zijn liefde juist boven de bank. Op Ali kwamen we deze posters, een vijfdelig paneel, tegen om de woonkamer of een andere kamer te ‘sieren’. Smaken verschillen, laten we het daar bij houden.

Pokemon poster AliExpress
Pokémon posters (Afbeelding: AliExpress)

4,65 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!