Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 14 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

AliExpress: 5 (on)opvallende powerbanks voor een volle accu

Op AliExpress staan bijzonder vreemde en soms ook bijzonder handige gadgets. Ze hebben vaak ook een bijna onmogelijk kleine prijs. Er worden veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers. Daardoor is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 bijzondere powerbanks voor je op een rij gezet.

Planeet, powerbank en handwarmer in-één

Over (on)opvallende powerbanks gesproken: dit is er zeker een. De gekleurde ‘planeet’ lijkt namelijk niet op een powerbank en toch is het er een. Tegelijkertijd is het een opvallende gadget. Naast als powerbank functioneert dit gadget ook als handwarmer. Eigenlijk het enige dat standaard is aan deze powerbank is dat zijn capaciteit van 10.000 mAh.

planeet powerbank handwarmer
Planeet, powerbank en handwarmer (Afbeelding: AliExpress)

19,07 euro

AliExpress topper: mini powerbank van Baseus

Nog een powerbank in de categorie (on)opvallend is dit kleine exemplaar van Baseus. Hij valt op door zijn kleine formaat, en door zijn kleine formaat is hij dus onopvallend. Volg je ons nog? De powerbank heeft een capaciteit van 10.000 mAh en werkt met verschillende smartphones, waaronder Xiaomi smartphones en iPhones.

Baseus mini powerbank
Baseus mini powerbank 10.000 mAh (Afbeelding: AliExpress)

11,65 euro

Powerbank met kat in ruimteschip

Dit gadget is zacht uitgedrukt opmerkelijk. Het zijn twee kleine kattenhoofdjes in een klein ruimteschip. Dit ruimteschip dient als nachtlampje en de kattenhoofdjes zijn kleine powerbanks met beide een capaciteit van 800 mAh. Dat is inderdaad niet veel maar misschien net genoeg om voor het slapen te gaan die ene video op YouTube af te kijken of voor de zoveelste keer door je Instagram feed te scrollen.

powerbank ruimteschip kat AliExpress
Powerbank in ruimteschip (Afbeelding: AliExpress)

16,21 euro

30.000 mAh powerbank in bijzonder jasje

Wat deze powerbank precies moet voorstellen is ons ook een raadsel. Hij is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, allemaal met een soort cartoon-opdruk. Wat misschien nog interessanter is aan de kleine powerbank in het bijzondere jasje is zijn capaciteit. Die is namelijk 30.000 mAh.

powerbank 30.000 mAh AliExpress
30.000 mAh powerbank (Afbeelding: AliExpress)

6,62 euro

Typisch AliExpress: 80.000 mAh powerbank met zonnepaneel

De laatste powerbank in dit rijtje heeft veruit de grootste capaciteit. Dat is niet het enige opvallende aan dit bakbeest. Hij heeft namelijk ook 4 USB-poorten waardoor hij vier apparaten tegelijkertijd kan opladen, een ingebouwde zaklamp en een fast charging-functie. En o ja, een zonnepaneel natuurlijk via welke hij zichzelf oplaadt wanneer hij wat zonnestralen opvangt.

powerbank zonnepaneel AliExpress
Super krachtige powerbank met zonnepaneel (Afbeelding: AliExpress)

12,49 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 (on)opvallende powerbanks voor een volle accu
Sluiten