Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Deals 12 okt 2021

AliExpress: 5 praktische must-have gadgets voor de sloddervos

AliExpress staat bekend als de website waarop je werkelijk alles kunt kopen. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Handig of niet; alle gadgets worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop worden aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. De juiste items vinden is zeker moeilijk voor wie het niet zo heeft met overzicht en orde. Ben jij een echte sloddervos? Dan zijn deze 5 gadgets echt wat voor jou.

Baseus smart key finder

Wie zijn hoofd nog zou kwijtraken als die niet vastzat kan niet zonder een key finder. Sleutels zijn namelijk te makkelijk kwijt te raken. Zelfs wanneer er 20 sleutels aan een bos zitten en er een vreselijk lelijke grote sleutelhanger aan hangt.

Deze kleine slimme key finder van Baseus zorgt er voor dat je de grootste sleutelbos, maar ook de kleinste sleutel niet kwijt raakt. Je vindt deze namelijk altijd terug via de bijbehorende Baseus Smart app op je smartphone. Je kunt de key finder natuurlijk ook aan een ander waardevol item hangen, zoals je bagage, hond of zelfs aan je kind. Al hopen we dat je die laatste op z’n minst wat beter beter in de gaten houdt dan een bos sleutels.

Baseus key finder AliExpress
Baseus key finder (Afbeelding: AliExpress)

24,61 euro

AliExpress topper: Baseus QI-oplader en haspel in-één

Hier nog een handige Baseus gadget voor de sloddervos: en QI-oplader die tegelijkertijd functioneert als haspel. Nu horen we je denken; ‘Een QI-lader laadt toch draadloos op en heeft geen kabel nodig?’. Dat klopt. Leg je Apple Watch op de lader en de smartwatch wordt draadloos opgeladen. De oplader zelf moet wel voorzien worden van stroom. Om ervoor te zorgen dat de kabel van de QI-lader het langer dan vier weken overleeft heeft Baseus er een handige haspel voor ontworpen.

Baseus kabel haspel QI-lader
Baseus QI-lader en halspel (Afbeelding: AliExpress)

6,41 euro

Kabel organizer

Over het organizen van kabels gesproken: zie hier een simpele kabel organizer die voorkomt dat je met je bureaustoel over de wirwar van kabels rijdt. Dankzij een organizer als deze is er überhaupt geen wirwar van kabels meer. Al speelt de echte sloddervos het vast klaar om zelfs kabels die in deze organizer hangen in de knoop te leggen.

kabel organizer
Kabel organizer (Afbeelding: AliExpress)

Vanaf 2,17 euro

Houd het snoer van je oordopjes uit de knoop

Je hoeft geen sloddervos te zijn om het snoer van oordopjes in de knoop te leggen. Leg je oordopjes simpelweg op de tafel, kom een uurtje later terug, en ze zitten gegarandeerd in een onmogelijke knoop. Rol het snoer van de oordopjes op, stop ze in je tas, en wanneer je ze er uit haalt ben je ongetwijfeld een half uur bezig met het losmaken van de knoop.

Deze scenario’s voorkom je met een simpele gadget als deze. Het siliconen ding is overigens ook geschikt voor USB-kabels en andere kabels. Naast het uit de knoop houden van je kabels biedt het gadget natuurlijk ook bescherming tegen beschadiging.

oordopjes organizer AliExpress
Organizer voor snoer van oordopjes (Afbeelding: AliExpress)

3,12 euro

Typisch AliExpress: AirPods kabel

Ja, je twee Bluetooth oordopjes verbinden via een snoer lijkt een beetje contra-intuïtief. Dat is het niet voor de persoon die onlangs zijn vierde AirPod heeft besteld omdat het zo moeilijk is de set compleet te houden.

Dit siliconen snoer heeft een magneet waardoor de twee oordopjes aan elkaar kleven. Dankzij dit snoer is je AirPods set niet meer incompleet: raak je er één kwijt, dan ben je ze allebei kwijt. Opgeruimd staat netjes.

AiPods snoer AliExpress
AirPods cable (Afbeelding: AliExpress)

1,72 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 praktische must-have gadgets voor de sloddervos
Sluiten