AliExpress: 5 (on)opvallende draadloze QI opladers voor nop

Op AliExpress staan bijzonder vreemde en soms ook bijzonder handige gadgets. Ze hebben vaak ook een bijna onmogelijk kleine prijs. Er worden veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers. Daardoor is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 handige draadloze QI opladers voor je op een rij gezet.

Baseus 15W QI draadloze oplader

Baseus’ draadloze oplader van 15W is opvallend onopvallend. Dit nieuwe ontwerp is namelijk gedeeltelijk doorzichtig dankzij een transparante glasplaat waardoor de binnenkant van de oplader zichtbaar is. Of maakt dit de QI-oplader juist onopvallend opvallend? Enfin, het is een toffe en betrouwbare optie van de Chinese webshop.

Baseus QI oplader
Baseus 15W QI oplader (Afbeelding: AliExpress)

10,83 euro

AliExpress topper: Xiaomi QI quick charger

Ook Xiaomi heeft een aantal verschillende QI-opladers in de collectie. Deze 7,5W oplader werkt met allerlei verschillende smartphones en andere apparaten die ook de ingebouwde QI-technologie hebben. De oplader heeft een simpel ontwerp dat eigenlijk in ieder huishouden en op iedere tafel of nachtkastje past.

Xiaomi charger AliExpress
Xiaomi QI-oplader (Afbeelding: AliExpress)

12,88 euro

Xiaomi smartphonehouder en 10W QI-oplader voor in de auto

Een tweede draadloze oplader van Xiaomi is dit exemplaar voor in de auto. De oplader is tegelijkertijd een smartphonehouder voor in de auto, of is het andersom? Deze Xiaomi oplader heeft een maximale output van 10W en is geschikt voor de meeste smartphones (met QI-functie).

Xiaomi QI smartphonehouder
QI-smartphonehouder (Afbeelding: AliExpress)

18,24 euro

QI oplader voor in je tafel of bureau

Deze QI-oplader is misschien wel de meest onopvallende uit dit rijtje: hij past namelijk naadloos in een gat in de tafel waardoor hij geen extra ruimte inneemt en je hem ook makkelijk bedekt met een boek of iets anders. Al moet je voor deze draadloze oplader wel eerst een gat in je tafel of bureau zagen.

QI-oplader AliExpress
QI-oplader voor in de tafel (Afbeelding: AliExpress)

10,48 euro

Typisch AliExpress: Baseus QI-ontvanger

Wil je heel graag een QI lader maar heeft je smartphone geen QI-oplaadfunctie? Dan hoef je niet direct een nieuwe smartphone te kopen. Je kunt namelijk ook deze Baseus QI-ontvanger op je smartphone plakken en in de USB-C poort (of een andere uitgang) te steken. Zo tover je dus zelfs een oude smartphone om in een slim apparaat.

baseus QI-ontvanger
Baseus QI-ontvanger (Afbeelding: AliExpress)

3,84 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 (on)opvallende draadloze QI opladers voor nop
Sluiten