Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 6 jul 2021
Leestijd: 3 minuten

Typisch AliExpress: 5 (on)opvallende en vreemde draadloze opladers

AliExpress staat bekend als de website waarop je werkelijk alles kunt kopen. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Handig of niet; alle gadgets worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 (on)handige en opvallende draadloze opladers met QI voor je uitgezocht.

‘Houten’ QI-oplader

Is het een onderzetter of is het een draadloze oplader? Beide. Al raden we af een hete pan op deze QI-lader te zetten. Dat houdt hij vast niet vol. Een glas water op de lader zetten moet kunnen lijkt ons, zo lang je hem niet om stoot. Je mag de draadloze oplader in hout-look trouwens ook gewoon als oplader gebruiken. Daar gaan wij verder niet over.

Houten QI-oplader
QI-oplader ‘hout’ (Afbeelding: AliExpress)

0,85 euro

AliExpress topper: Kleine draadloze oplader

In de categorie ‘klein maar fijn’ kwamen we deze compacte draadloze oplader tegen. De oplader is in het specifiek ontworpen om een smartwatch op te laden. En nog specifieker om de Apple Watch op te laden. Steek het gadget in de USB-poort van je laptop of rechtstreeks in een stopcontact met USB-poort, leg de Apple Watch op het gadget of hang hem er omheen, en laden maar.

QI oplader smart watch
Compacte Apple Watch QI-oplader (Afbeelding: AliExpress)

3,63 euro

Draadloze oplader, boom en lamp in-een

We wisten niet dat QI-laders en hout zo goed samen gingen. Wat Ali is het een match made in heaven. Zo kwamen we deze multifunctionele draadloze oplader tegen. De smartphone laadt op wanneer hij onder de ‘boom’ met hout opdruk ligt. Naast draadloze oplader is dit gadget ook een lamp en Bluetooth speaker. Gaaf man. Het is een, ehm, opvallend item voor in huis. Of hij een plekje krijgt in de woonkamer of in de bezemkast mag je zelf bepalen.

draadloze oplader AliExpress
Draadloze oplader, lamp en boom in-een (Afbeelding: AliExpress)

111,15 euro

‘Iron Man’ draadloze oplader

Is het rood en is het een gadget? Ja. Oké, laten we het dan een ‘Iron Man’ draadloze oplader noemen. Dat verkoopt zo lekker. En zo geschiedde. Maar eerlijk is eerlijk: deze QI-lader ziet er wel uit als een high tech gadget waar Mr. Stark mee rond kan lopen. Al vragen we ons wel af hoe high tech dit gadget er in het echt uitziet.

Iron Man draadloze oplader AliExpress
Iron Man QI-oplader (Afbeelding: AliExpress)

5,75 euro

Typisch AliExpress: QI-oplader met zwevende maan

De laatste draadloze oplader in dit rijtje is uiteraard ook een opvallend ding. Is het een oplader, een kunstvoorwerp, speelgoed, een lamp, verspilde ruimte, verspilde materialen, verspilde moeite, of al het hiervoor genoemde? Al het hiervoor genoemde. De maan zweeft rustig boven je smartphone terwijl die wordt opgeladen. Het is sterk te hopen dat de magnetische krachten die de maan laten zweven er niet opeens mee ophouden. In dat geval functioneert je dure smartphone namelijk perfect als kussen om de val te breken. Al breekt er in dat geval waarschijnlijk wel iets anders.

AliExpress QI oplader maan
QI-oplader met zwevende maan (Afbeelding: AliExpress)

87,55 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Typisch AliExpress: 5 (on)opvallende en vreemde draadloze opladers
Sluiten