AliExpress: 5 opvallende ‘retro’ gadgets voor in 2020

Op AliExpress staan bijzonder vreemde en soms ook bijzonder handige gadgets. Ze hebben vaak ook een bijna onmogelijk kleine prijs. Er worden veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers. Daardoor is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 ‘retro’ gadgets voor je uitgezocht waar je ook in 2020 nog prima mee uit de voeten kunt.

MP3-speler met mini beeldscherm

Hardlopen met je smartphone op zak heeft zo z’n voordelen maar ook zeker nadelen. Wegrennen van inkomende e-mails, belletjes en WhatsApp-berichten gaat namelijk niet als je smartphone in een sportarmband op je arm zit gebonden. Neem daarom een mini MP3-speler mee en geniet rustig van je ronde op goede oude MP3-hits.

MP3 speler
MP3-speler (Afbeelding: AliExpress)

1,17 euro

AliExpress topper: Bluetooth telefoonhoorn

‘De telefoon opnemen’ is niet wat het geweest is. Je neemt anno 2020 niet alleen meer je telefoon op als je wordt gebeld, maar je zet ook je fotocamera, notitieblok, webbrowser en eigenlijk je complete zakcomputer aan je oor. Verbind deze simpele Bluetooth telefoonhaak aan je smartphone om daadwerkelijk alleen de telefoon op te nemen wanneer je wordt gebeld.

Bluetooth telefoon
Bluetooth telefoon (Afbeelding: AliExpress)

11,85 euro

Refurbished Nokia 3310

De Nokia 3310 was jarenlang de to go to gsm. Hij was onbreekbaar, en is dat nog steeds. Op AliExpress kun je namelijk refurbished Nokia 3310’s kopen. Oké, het is nogal een gok om je refurbished gsm op Ali te bestellen. Maar wie serieus verlangt naar de goede oude tijden van uren ‘Snake’ spelen kan de gok wagen.

Nokia 3310 AliExpress
Refurbished Nokia 3310 (Afbeelding: AliExpress)

17,74 euro

Discman

Vergeet Spotify, vergeet YouTube en haal die stapel met oude CD’s van zolder. Met een discman op zak (al past hij waarschijnlijk niet in je zak) kun je ze nog prima luisteren. Dat scheelt je een paar maanden abonnementskosten van de streaming services die je normaal gebruikt.

Zie jij jezelf niet rondlopen met deze flitsende discman maar wil je wel je oude CD’s luisteren? Dan kun je hem ook gewoon naast je laptop zetten aangezien die vast geen CD-ingang heeft.

discman AliExpress
Discman (Afbeelding: AliExpress)

12,75 euro

Typisch AliExpress: Texas Instruments rekenmachine

De grafische rekenmachine was vriend en vijand voor vrijwel iedereen die in de jaren ’00, maar ook daarvoor en daarna op de middelbare school zat. Deze helse en magische rekenmachine maakt namelijk met een druk op de juiste knop een complete grafiek of een onleesbare wirwar van lijnen.

De betrouwbare ‘GR’ van Texas Instruments is gewoon op AliExpress te koop. Wie zijn smartphone of laptop niet vertrouwt voor het maken van een berekening en heeft onthouden hoe deze rekenmachine werkt kan het daar eens op proberen.

TI rekenmachine
Texas Instruments calculator (Afbeelding: AliExpress)

147,25 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 opvallende ‘retro’ gadgets voor in 2020
Sluiten