AliExpress: 5 manieren om je huis te beveiligen

Op AliExpress vind je bijzonder vreemde maar ook bijzonder handige gadgets. En dat meestal voor een haast onmogelijk kleine prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is echter niet altijd makkelijk. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier 5 gadgets om je huis mee te beveiligen: van slim deurslot tot key finder.

Slim deurslot

Op AliExpress staan verschillende slimme deursloten en deurklinken om ongewenst bezoek buiten te houden. Het slot opent met zowel de juiste sleutel, code, een pas als een het scannen van een vingerafdruk. Als jij een gadget van AliExpress de beveiliging van je huis toevertrouwd dan is dit een van de vele opties die je op de Chinese webshop tegenkomt.

elektrisch slot AliExpress
Elektrisch deurslot (Afbeelding: AliExpress)

103,29 euro

AliExpress topper: key finder

Een key finder is dé gadget voor de sloddervos die sleutels zelfs nog kwijtraakt als er haakjes en vaste plekken voor die dingen zijn. Deze kleine tokens kun je aan je sleutel hangen als sleutelhanger, maar bijvoorbeeld ook aan de halsband van je hond. Klik op de juiste kleur op de afstandsbediening en de token zal een hard geluid maken. De reikwijdte van het apparaatje is 30 meter, dus het is te hopen dat je sleutels ergens in huis rondslingeren.

key finder AliExpress
Key finder (Afbeelding: AliExpress)

12,76 euro

Hangslot met vingerafdrukscanner

Dit slimme hangslot is kleiner dan een bankpas en werkt met een vingerafdrukscanner. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je de sleutels van het slot kwijtraakt of vergeet; je vingers heb je uiteraard altijd bij je. Zorg er wel voor dat het slot altijd is opgeladen want wanneer hij leeg is kun je er zoveel vingers op leggen als je wilt, maar zal hij niet open gaan.

hangslot vingerafdrukscanner AliExpress
Hangslot met vingerafdrukscanner (Afbeelding: AliExpress)

16,45 euro

AliExpress topper: Deurbel voor de hond

Als je hond een beetje manieren heeft loopt hij niet te pas en te onpas naar buiten. Een goed gemanierde hond belt aan om te checken of hij welkom is. Dat kan met deze draadloze deurbel. Al moet je de hond nog wel leren fijn neus of poot tegen de bel aan te drukken. Anders krast hij alsnog de krullen van je houten deur.

deurbel hond Ali
Deurbel voor de hond (Afbeelding: AliExpress)

11,29 euro

Nep steen om sleutel in te bewaren

Als de bovenstaande gadgets wat te high-tech voor je zijn is deze neppe steen wellicht een betere optie voor je. De steen (die overigens is gemaakt van kunststof) heeft ruimte voor een sleutel. We vragen ons echter af of je, als je er toch voor kiest de sleutel van je huis in de tuin te leggen, je die niet beter onder een echte steen kunt leggen.

sleutel steen AliExpress
Nep steen om sleutel in te verstoppen (Afbeelding: AliExpress)

4,05 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 manieren om je huis te beveiligen
Sluiten