Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 21 jun 2020

AliExpress: 5 slimme elektronische muziekinstrumenten voor de beginnend virtuoos

Op AliExpress vind je bijzonder vreemde maar ook bijzonder handige gadgets. En dat meestal voor een haast onmogelijk kleine prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is echter niet altijd makkelijk. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier 5 muziekinstrumenten om je muziekcarrière mee te starten of naar een nieuw niveau te tillen.

Opvouwbare elektrische piano

Deze elektrische piano met 88 toetsen laat zich opvouwen tot een klein pakketje. Daardoor kun je hem makkelijk ergens mee naartoe nemen. Zo heb je geen excuus meer om niet te kunnen oefenen. Dat kan namelijk zelfs in de trein, mits er niemand naast je zit natuurlijk. Anders kun je hem maar half uitvouwen. Sluit je oordopjes of hoofdtelefoon aan op de piano en spelen maar.

elektrische piano Ali
Opvouwbare elektrische piano (Afbeelding: AliExpress)

110,34 euro

Siliconen oprolbaar elektronisch drumstel

Ook het tweede instrument uit dit lijstje is makkelijk mee te nemen. Je kunt hem namelijk zowaar oprollen. Dit siliconen elektrische drumstel is perfect voor beginners. Dat komt niet alleen doordat hij super goedkoop is, maar ook doordat je er je hoofdtelefoon op kunt aansluiten. Zo hebben je huisgenoten, partner en/of buren geen last van het kabaal.

elektrisch drumstel AliExpress
Elektrisch drumstel (Afbeelding: AliExpress)

27,62 euro

AliExpress topper: Slimme ukulele met Bluetooth

Een instrument leren spelen kost tijd. Dat is lastig anno 2020 waarin alles snel snel snel moet. Op AliExpress kwamen we deze ukelele met Bluetooth tegen. De ukelele geeft licht waar je de snaren in moet drukken. Zo kun je lekker hersenloos jammen en leer je hopelijk snel(ler) hoe je de kleine gitaar zelfstandig kunt bespelen.

smart ukulele Ali
Slimme ukulele (Afbeelding: AliExpress)

117,49 euro

Elektrische akoestische viool

Violen zijn kostbare instrumenten. Maar niet op AliExpress. Daar is zelfs voor het duurste item een goede deal te vinden. Deze elektrische akoestische viool kost niet veel, maar of het geluid om aan te horen is onbekend. Dit laatste is niet geheel onbelangrijk. De houten viool heeft twee goede recensies en de foto’s in een van de recensies lijken legitiem en zien er oprecht goed uit. Al zegt dat nog steeds niets over het geluid dat er uit komt…

elektrische viool Ali
Elektrische akoestische viool (Afbeelding: AliExpress)

152,75 euro

AliExpress topper: Elektrische pocket gitaar

Gitaar leren spelen op een echte gitaar is zó 2020. Pak deze elektrische pocket gitaar erbij en leer gitaar spelen op dit gekke apparaat. Er lijkt geen geluid uit de gadget te komen, maar het display geeft wel aan welke akkoorden je op de snaren indrukt. Of druk je de snaren in en laat het display vervolgens zien welk akkoord het is? Dat kunnen we helaas niet ontdekken op deze lekker vertaalde AliExpress-pagina.

pocket gitaar AliExpress
Pocket gitaar (Afbeelding: AliExpress)

25,31 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 slimme elektronische muziekinstrumenten voor de beginnend virtuoos
Sluiten