Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 11 apr 2021
Leestijd: 3 minuten

AliExpress: 5 slimme koffie to-go mokken die koffie gloeiend heet houden

AliExpress staat bekend om zijn vreemde gadgets en producten. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets die worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs. Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dit zijn vijf mokken voor je nieuwe favoriete koffie to-go momentje.

Slimme thermosfles met temperatuurweergave

Of deze thermosfles koffie daadwerkelijk gloeiend heet houdt weten we eerlijk gezegd niet. Indien dat niet het geval is kun je het in ieder geval aflezen op de dop die de temperatuur van de inhoud van de fles weergeeft. Is die ietwat aan de lage kant dan weet je dat er een lekker koude bak koffie op je wacht. Tenminste, als de temperatuurweergave wel juist is.

thermosfles temperatuur AliExpress
Thermosfles met temperatuurweergave (Afbeelding: AliExpress)

6,60 euro

AliExpress topper: Elektrisch verwarmde mok voor in de auto

Rijden en koffiedrinken tegelijkertijd is een gevaarlijke sport. Wie dat nog gevaarlijker wil maken kan er voor zorgen dat zijn koffie continue ‘kookt’. Daar zorgt deze elektrisch verwarmde mok van AliExpress voor. De thermosmok heeft een 12V aansluiting waardoor hij tot ongeveer 60 graden Celsius verwarmt in 15 minuten. Dat mag ook wel, want in 15 minuten was die hete koffie van je alweer koud geworden.

auto koffie thermoskan
Koffiebeker voor in de auto (Afbeelding: AliExpress)

3,76 euro

Complete waterkoker voor in de auto

Is een kop koffie niet genoeg voor je? Dan kun je met deze waterkoker met 12V aansluiting een complete kan filterkoffie zetten. Tenminste, als je gemalen bonen en een papieren filter bij je hebt. De waterkoker bereikt een maximale temperatuur van 100 graden Celsius. Dat is lekker voor een hete kop thee, maar het lijkt ons vooral een gewaagde gadget om tijdens het rijden naast je te hebben.

waterkoker auto AliExpress
Waterkoker voor in de auto (Afbeelding: AliExpress)

29,64 euro

Slimme thermoskan die koffie zet

Vergeet het bovenstaande idee om tijdens het rijden een kan filterkoffie te zetten; deze slimme Moka thermoskan brouwt to-go een verse kop koffie of thee voor je. Op de dop van de kan wordt de temperatuur van de inhoud weergegeven en de brouwtijd van de koffie. Hoe een thermosfles een automatisch een daadwerkelijk goede kop koffie brouwt weten wij ook niet, maar wie een paar klontjes suiker in zijn koffie drinkt proeft het verschil met een echte barista-koffie toch niet.

Moka thermos koffiemaker
Moka thermosfles (Afbeelding: AliExpress)

26,46 euro

Typisch AliExpress: Xiaomi’s koffiebeker die nooit omvalt

Als laatste in dit rijtje hebben we deze koffiebeker voor de kluns. Volgens Ali heeft hij een magische anti-slip zuiger waardoor hij onmogelijk omvalt. We noemen een dergelijke ‘magische anti-slip zuiger’ ook wel een zuignap. Dat maakt het niet minder handig. Al vragen we ons wel af of je om een slok te nemen je hoofd naar de mok moet bewegen of dat je de mok wel weer van de tafel af krijgt zonder koffie door de lucht te slingeren.

Xiaomi koffie cup AliExpress
Xiaomi koffiebeker (Afbeelding: AliExpress)

18,94 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 slimme koffie to-go mokken die koffie gloeiend heet houden
Sluiten