AliExpress: 5 Slimme lampen waardoor je nooit in het donker zit

Op AliExpress vind je de meest vreemde maar ook de meest handige gadgets. En dat voor een super lage prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is echter soms een hele klus. Dit werk doen wij graag voor je. Dus check hier de vijf beste ‘slimme’ lampen van AliExpress.

Xiaomi Yeelight slimme LED-lamp

Xiaomi heeft een complete lijn aan smart home producten. Eentje daarvan is deze slimme LED-lamp. Dit is een equivalent van de Philips Hue en voor deze prijs een heel sterk alternatief.

AliExpress Xiaomi Yeelight
Xiaomi Yeelight slimme LED-lamp (Bron: Xiaomi)

14,50 Euro

Yeelight Candela LED Night Light

De Yeelight Candela lamp is een slimme lamp die je zowel buiten als binnen kunt gebruiken. Deze slimme ‘kaars’ maakt gebruik van Bluetooth, waardoor er tot 30.000 Candela lampen aan elkaar gekoppeld kunnen worden via een Android- of iOS-app. Waarvoor je 30.000 van deze lampen zou hebben is ons een vraag, maar het biedt zeker mogelijkheden voor een spectaculair aanzoek in het donker.

Xiaomi Candela
Xiaomi Mi Candela lamp (Bron: AliExpress)

29,92 euro

AliExpress Xiaomi Mijia LED gang/nachtlampje

Maak deze slimme ganglamp of nachtlamp onderdeel van je smart home. De Xiaomi Mijia heeft een bewegingssensor met een 120-graden hoek. Daardoor registreert hij beweging tot 5-7 meter. De lamp geeft een warm licht waardoor je hem ook perfect in de slaapkamer kunt gebruiken. ‘

Nachtlamp xiaomi
Slimme ganglamp/nachtlamp (Bron: Xiaomi)

8,28 Euro

AliExpress Xiaomi Yeelight slimme lichtstrip

Deze slimme LED-strip werkt met Alexa, Google Assistant en de assistent van Xiaomi. Deze 1-meter lange lichtstrip is overal te monteren en heeft verschillende kleuren. Plak de platte strip aan de binnenkant van een kast, aan je plafond of op een andere plek om zo de perfecte sfeerverlichting voor in je smart home te maken.

Yeelight Ledstrip
LED-strip Xiaomi (Bron: AliExpress)

8,28 Euro

AliExpress nachtlamp voor je wc

‘s Nachts naar de WC gaan is niet leuk. Het is vaak koud, je bent moe, en had liever gewoon doorgeslapen. Nog erger is het wanneer je het badkamerlicht aan moet doen. Niet wie deze handige slimme nachtlamp in zijn wc installeert. De LED-lamp gaat automatisch aan en zorgt er voor dat jij niet naast de pot pist.

LED-licht WC AliExpress
LED-licht voor je wc (Bron: AliExpress)

2,88 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 Slimme lampen waardoor je nooit in het donker zit
Sluiten