AliExpress: 5 verschillende sportarmbanden onder de 10 euro voor je smartphone

Op AliExpress vind je de meest vreemde maar ook de meest handige gadgets. En dat meestal voor een super lage prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is soms wel een hele klus. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier 5 sportarmbanden voor je smartphone.

Basic sportarmband (van iPhone 8 tot iPhone 11 Pro Max & Samsung smartphones)

De eerste sportarmband uit dit lijstje is een populair design. De band heeft een vak voor je smartphone met een siliconen cover. Zo kun je het beeldscherm van je smartphone gebruiken zonder dat hij nat wordt. Daarnaast is er ook ruimte om je AirPods, sleutels en geld te bewaren. Je kunt de band middels klittenband om je bovenarm bevestigen. Wie zwart saai vindt, kan ook voor opvallend groen of roze kiezen.

sportarmband smartphone AliExpress
Simpele sportarmband (Bron: AliExpress)

4,50 euro

Sportarmband voor het rennen en fietsen

Het ontwerp van deze sportarmband leent zich goed voor tijdens het fietsen. Doordat je de smartphone op je pols/onderarm draagt, kun je tijdens het fietsen gemakkelijk je navigatie bekijken. Je smartphone bedienen terwijl je fietst is alleen niet heel handig als hij op je pols zit. Het is beter beide handen aan het stuur te houden. Een voordeel van dit hoesje is dat hij niet afzakt tijdens het hardlopen. Je kunt er gemakkelijk een bankpas of geld in bewaren en hij heeft een uitgang voor het snoer van je hoofdtelefoon.

Sportarmband AliExpress wielrennen hardlopen
Sportarmband geschikt voor fietsen en hardlopen (Bron: AliExpress)

4,31 euro

AliExpress deal: smartphonehouder voor sport en activiteit

Deze smartphonehouder heeft een aantal voor- en nadelen. Laten we beginnen met de voordelen. Je klikt je smartphone er gemakkelijk op en haalt hem er snel vanaf als je hem nodig hebt. Dit komt doordat hij niet in een hoesje zit, maar zit bevestigd op de band die je om je arm bindt. Daarnaast is deze sportband geschikt voor iedere smartphone, aangezien je de sticker op ieder toestel kunt plakken. Een nadeel van dit systeem is dat de smartphone wat losser aan de band bungelt dan wanneer hij helemaal ingepakt in een hoesje zit. Of je dit prettig vindt of niet is afhankelijk van de activiteit die je doet. En doordat je toestel niet in een hoesje zit is hij niet beschermd tegen regen.

sportarmband aliexpress 2
Sportarmband (Bron: AliExpress)

9,15 euro

AliExpress deal: waterzak en smartphone case in één

Wie niet graag rent met een band om zijn hand maar wel met een fles in zijn hand kan deze gadget eens bekijken. Het is een soort Camelbak met een inhoud van 500 ml die met een riem om je hand zit. De Camelbak zit in een soort klein tasje waarin je ook je smartphone en andere items kunt bewaren. De band heeft een ergonomisch design: je kunt je duim door de handgreep steken waardoor hij extra goed blijft zitten en hij comfortabel draagt. Voor zover rennen met een halve liter water en je smartphone in je hand comfortabel kan zijn.

sportarmband smartphone case AliExpress
Sportband met waterzak (Bron: AliExpress)

9,21 euro

AliExpress deal: sport taille riem

Dit laatste smartphonehoesje voor tijdens het sporten is er een die je als riem kunt dragen. De smalle reflecterende band vouwt wat uit als je er spullen in bewaart, maar blijft fijn plat als je alleen je ID, bankpas en sleutels meeneemt. Je kunt de maat van de elastische riem gemakkelijk aanpassen waardoor je hem zowel laag op je heupen als hoger in je taille kunt dragen zodat dat hij al te veel beweegt. Al kun je dit laatste niet compleet voorkomen als je smartphone er in zit en je het tempo wat opvoert.

sportriem smartphone case AliExpress
Smartphone case voor tijdens het sporten (Bron: AliExpress)

2,75 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 verschillende sportarmbanden onder de 10 euro voor je smartphone
Sluiten